Monkey Business, Sázavafest

Monkey Business, Sázavafest Zdroj: Adam Kolář

Sázavafest: Pokus o zkrocení opičího podniku

Zdálo se, že Boban a Marco Markovic s bandou strýců s dechy v zádech budou baviči večera. Nedopadlo to tak. To teprve show Monkey Business rozhýbala festivalové publikum nevídaným způsobem.

 

Bezchybně intonující Matěj Rupert je bavič, což se ví, umí plivat oheň a šplhat na konstrukce, to se ví také. Nicméně se stal prozatím také sázavským bavičem roku. Mimochodem, byl to právě on, kdo před lety navrhl organizátorům, aby přestěhovali Sázavafest do Kácova, kde má jeho rodina chatu.

 

Monkey Business, SázavafestMonkey Business, Sázavafest|Adam Kolář


Podnikli jsme pokus zkrotit 'opičí podnik' a pořídit skupinový portrét kapely sedm minut po koncertě. Posuďte sami, jak se nám to povedlo.

 

Monkey Business, SázavafestMonkey Business, Sázavafest|Adam Kolář


Jsou necelé dvě hodiny ráno, zprávy z festivalu jsou následující: návštěvost vypadá slušně, čísla zatím neznáme. Letošní partypeople ale  neutrácejí jako dřív, jedí málo, pijí slušně. Ke včerejším pěti vykradeným stanům přibyla další dvacítka, policie přijela a čeká hlášení dalších okradených nešťastníků, kteří zatím nic netušící křepčí na koncertu Tata Bojs anebo Nightwork.

 

Monkey Business, SázavafestMonkey Business, Sázavafest|Adam Kolář

 

Ráno bude v kinologickém domečku u Štěpánky znovu česnečka s chlebem za třicet korun a repelentů je na skladě ještě deset. Navíc tu budou k mání i mucholapky.