United Islands – hudba pražských ostrovů

United Islands – hudba pražských ostrovů

United Islands – hudba pražských ostrovů

Ve čtvrtek startuje další ročník mezinárodního festivalu. Jedním z dramaturgů jeho Klubové noci je redaktor Reflexu. A vy, mimo jiné, si můžete zasoutěžit o ceny.

Na stovku účinkujících z domova, z celé Evropy a celého světa budeme moci spatřit v druhé polovině tohoto týdne na pódiích šestnácti pražských klubů i venkovních prostor. A jak je již u festivalu United Islands tradicí – vstup je na všechny scény zcela volný.










Soutěž již byla ukončena, jména výherců najdete na konci článku.



TIP a soutěž Reflexu: Krom atraktivních jmen z pátečního
a sobotního programu festivalu United Islands bychom rádi upozornili zejména na čtvrteční Klubovou noc. Jejím spoludramaturgem je totiž pro pražské kluby Bunkr a Vagón také člen redaktorského týmu redakce Reflexu. Víte který?
a) Jiří X. Doležal
b) Ondřej Formánek
c) Honza Dědek

Nápovědou vám může být jeden z našich hudebních podcastů v rubrice
RX audio.
Ze správných odpovědí vybereme tři výherce. Ve hře jsou dva certifikáty na zpáteční autobusové jízdenky do některé z evropských destinací dle výběru z nabídky Student Agency (každý certifikát platí jako jízdenka pro dvě osoby a hodnota jednoho certifikátu je 9.100,- Kč) a dále jeden balíček od Growshopuv ceně 700,- Kč, jenž obsahuje 2 x tričko, balící papírky, tabatěrku, drtičku, placky, bong a další. Každý ze tří výherců této soutěže Reflexu u příležitosti konání festivalu United Islands zároveň samozřejmě obdrží taktéž triko s emblémem festivalu, jakož i festivalový CD-sampler.

Soutěžit můžete do čtvrtečního poledne (do 18. 6. 2009, 12:00). Své odpovědi zasílejte na e-mail ondrej.sturma@reflex.cz. Do předmětu zprávy vepište tento text: REFLEX - UNITED ISLANDS - SOUTĚŽ. Na e-maily, jež nebudou opatřeny tímto předmětem, nebude brán zřetel. Odpovědi rovněž musí obsahovat poštovní adresu, abychom měli kam případnou výhru zaslat. Dále rozhoduje správnost a rychlost odpovědí.
Přejeme hodně štěstí. Zlomte vaz!


ZNÁME VÝHERCE! Správná odpověď na soutěžní otázku zní:
b) Ondřej Formánek
Nejrychleji a přitom správně odpověděli a ceny získávají:

1. místo
IVO VALČÍK, Hovorany
2. místo
JAN BAJER, Roudnice nad Labem
3. místo
LENKA HILBURGEROVÁ, Praha 3





Související:

RX PODCAST 004 – hudební noviny a stroj na moudra
(Reflex online, 8. 6. 2009)