Zdroj: Geek

5
Fotogalerie

Superhrdinské trendy na léto

Odjakživa fandíte Supermanovi, nebo spíše fantazírujete o netopýřím muži? Ať už je vás oblíbený superhrdina, komiksák a seriálová postava kdokoli, nemusíte váš obdiv k ní dále skrývat. Doby, kdy ostatní odsuzovali zábavu nerdů a geeků, jsou ty tam. Ukažte, kým se cítíte být, kdo je váš hrdina a vyrazte do ulic se svým vzorem na hrudi. Ať vás provází síla…

Milovníci komiksů

Chytrolíni, šprti, nerdi, ajťáci, geekové… Tento druh lidí nazýváme různě, dost často jsou ale terčem posměchu, spolužáci je zesměšňují, nechtějí s nimi kamarádit a vymýšlí na ně nejrůznější vtípky. Nabízí se otázka proč? Důvod je jednoduchý. Každý, kdo v něčem vyniká, zajímá se o konkrétní problematiku a je v něm nadšení pro danou věc, je českému závistivci trnem v oku.  Mít zápal a nenechat se odradit jsou ale dvě různé věci. Přesně ty ale dokázali skloubit i zakladatelé Geekshopu, aby mohli komiksovou módu přinést i pro české nadšence a vdechnout ji jedinečný styl. Dnes jsou největšími českými výrobci oficiálních seriálových a komiksových triček, díky kterým jistě vybočíte z davu a nebudete nudná šedá myš. 

Geek

Originální móda

Že je oblečení s komiksovými postavami jen pro děti? Kdo je zastáncem takového tvrzení, je dost out. Tričko s Flashem, Darth Vaderem nebo Bartem Simpsonem rozhodně není jen pro děti nebo pro geeky a filmové „závisláky“. Originální superhrdinské oblečení je čím dál více trendy. Že se silou vesmíru, Kryptonu nebo Bruce Wayna si není radno zahrávat, dobře vědí i majitelé Geekshopu. Fandové se tak nemusí obávat, že by je stihl trest jejich superhrdinů za nečestný nákup podvrhu. Trička jsou totiž licencovaná a jakýkoli podvod je tak zažehnán. Aby nedošlo k nepříjemnému nedorozumění a ženy a dívky nenabyly dojmu, že ony svého superhrdinu na prsou nosit nemohou, vytvořil výrobce i dámskou kolekci triček. A dali si skutečně záležet, trička totiž krásně lichotí ženské postavě, podtrhnou ženské zbraně a nejen ty superhrdinské.

Geek

Superhrdinové na všem a všude

Originální trička jsou asi největším artiklem obchodu. Výrobce se ale neomezil jen na ně. Superhrdinskými a seriálovými motivy ozdobil i mikiny. Když se ochladí tak nemusíte mít strach, že by vás opustili nadpřirozené schopnosti společně s oblečením teplejší vrstvy. Svou loajalitu tak svému hrdinu můžete vyjadřovat dál i v chladnějším počasí. Všichni jistě víme, že spodního prádla nikdy není dost. Dívky tak mohou potěšit svého geeka originálními kalhotkami s logem batmana nebo supermana. Postačí jeden pohled a dokáže vám, že i on je vás superhrdina. Aby vás síla provázela i ve snech, můžete každý večer usínat na Darth Vaderovi nebo Lukovi Skywalkerovi. Je jen na vás, na kterou stranu síly se přidáte. Jestli jsou polštáře s vaší oblíbenou hvězdou málo, můžete svou domácnost doladit ještě hrnkem. Uvidíte, jak vám ranní káva s Rajeshem, Howardem nebo Sheldonem bude daleko více chutnat.