Zdroj: archiv

4
Fotogalerie

Kvalitní kávu si chceme dopřát i doma

Káva patří mezi rozšířené a oblíbené životabudiče, protože může dočasně potlačit únavu, zlepšit koncentraci, zvýšit bdělost a dokonce podpořit i výkon. Má své nezastupitelné využití v řadě odvětví včetně například kosmetiky nebo sportu.

Není nutné nyní pokračovat v debatách o tom, komu káva prospívá a kolik šálků denně jí můžeme vypít. Je zřejmé, že je to velmi individuální. Co ale platí pro všechny je, že o účinku kávy na organizmus z velké míry rozhoduje kvalita kávových zrn a způsob přípravy. Pokud ale nemáte potřebu hlouběji pronikat do tajů kávového světa, nicméně i tak si rádi vychutnáte kvalitní kávu i doma, stačí si vytipovat vhodný kávovar a veškerou starost nechat na něm. Příkladem je kapslová novinka Cafissimo TUTTOCAFFÈ, která v sobě spojuje dlouholetou zkušenost kávových expertů značky Tchibo s vynikajícími technologickými kompetencemi firmy Saeco. Kávovar dokáže nabídnout komfortní přípravu kvalitní kávy a zároveň čistý moderní design, za který získal mezinárodní ocenění Red Dot Award.

Tchibo

Obklopte se pomocníky

Kapslové kávovary obecně umí připravit šálek kávy snadno, rychle a čistě. TUTTOCAFFÈ je expert na klasickou černou kávu bez mléka, ať už jde o espresso, caffé crema nebo filtrovanou kávu. Stačí stisknout tlačítko pro daný typ nápoje a patentovaný systém Cafissimo automaticky připraví kávu pod správným tlakem a s optimálním množstvím vody. Kávovar akceptuje i individuální nastavení vody, čímž upraví sílu kávy. Výsledná kvalita nápoje je pokaždé stejná. Je to tím, že káva je ihned po upražení a namletí hermeticky uzavřena do kapsle a tím ochráněna před vzduchem a vlhkostí, a tak si dokáže zachovat aroma a čerstvost.

Tchibo

Výběr kapslí je v Tchibo opravdu široký. Liší se jednotlivými odrůdami kávy i zeměmi původu a dávají nám příležitost vyzkoušet nejrůznější druhy káv z celého světa. Stačí si pak jen vybrat svoji oblíbenou chuť. Stálý sortiment navíc pravidelně obohacují exkluzivní limitované edice Grand Classé. Veškerá káva v kapslích je certifikovaná, tedy vypěstovaná trvale udržitelným způsobem ohleduplně k lidem i životnímu prostředí.

Cafissimo TUTTOCAFFÈ je praktický designový kávovar, který si rozhodně ve vaší kuchyni získá pozornost. Stačí se jen rozhodnout, zda upřednostníte jeho černou, bílou nebo červenou variantu. Více se dozvíte na www.tchibo.cz/cafissimo, kde najdete kompletní řadu kávovarů Tchibo Cafissimo.