Video placeholde

Vymahač dluhů Kajínek: Nájemný vrah by měl pracovat jako dalajláma!

Je málo tak charakterově pevných, morálních, etických, čestných a příkladných jedinců, jako je Jiří Kajínek. Tato hanebná česká společnost ho svým ignorantským přístupem a nepochopením jeho celospolečenského přínosu donutila živit se v reklamě. Momentálně dělá reklamu vymahačské firmě, na jejímž webu je v dominantní, reklamní pozici jeho fotografie se zlověstným úsměvem.

Fotografie na tom webu nemluví. Když si to chcete poslechnout, musíte kliknou na tlačítko Play. Pak vám pan Kajínek sdělí, že jemu neuteče nikdo. A představí se. To, že je pravomocně odsouzený nájemný vrah, který za peníze zavraždil dva lidi, a třetího ne jen proto, že neumí střílet, v nahrávce nezazní.

Nájemný vrah Jiří Kajínek jako reklama vymahačské firmyNájemný vrah Jiří Kajínek jako reklama vymahačské firmy|Archív

Ponižuje mě, že tak významná osobnost jako Kajínek nenajde důstojnější uplatnění než v reklamě. A tak si myslím, že bychom mu měli sehnat důstojnější funkci. Jen nevím jakou, ale věřím lidu. Proto zahajujeme toto lidové hlasování, jehož výsledky zveřejníme a předáme Miloši Zemanovi, aby se o pana Kajínka postaral stejně jako tehdy, když mu ty vraždy odpustil a dal mu amnestii.

Lidové hlasování je plně legitimní, byl jím zvolen například v České republice v roce 2017 Miloš Zeman, který vaří novičok. A také v Palestině, kde jsou mnohem dál, již v roce 2006 teroristická organizace Hamás. Tož hlasujte: 

Konec srandy

Legrace patří na web. Je zadarmo. Těžká práce je za peníze v tištěném Reflexu. Tak těžká, že jeden článek stál asi čtyřicet pracovních hodin (což je normální pracovní týden), ale vzhledem k tomu, že když nájemní vrazi vymáhají dluhy a smí se to, tak se opravdu musí spěchat, aby se to urychleně nesmělo.

A to bude až v v Reflexu. A bude tam k přečtení i dopis, který jsem nejdříve zaslal (česky) jako podnět k Nejvyššímu soudu a Ústavnímu soudu, a pak anglicky do asi osmdesáti klíčových medií v západní Evropě, USA a Austrálii, neboť se domnívám, že současná činnost pana Kajínka není v souladu s Listinou základních práv a svobod. Práv a svobod občanů země, kteří na rozdíl od pana Kajínka nejsou nájemní vrazi.

P.S.

Vzkaz pro pana Jiřího Kajínka: Pokud Vás vzhledem k Vaší předchozí podnikatelské činnosti napadne mne zavraždit - jako jste zavraždil plzeňského podnikatele Štefana Jandu (27 let) a jeho osobního strážce Juliána Pokoše (30 let), a jako jste se pokusil zavraždit dalšího jeho osobního strážce Vojtěcha Pokoše (25 let), do kterého jste také střelil, ale protože jste nejen nájemný vrah, ale taky lempl, co neumí střílet, tak to přežil - neváhejte! Rád se s Vámi setkám osobně! A nemějte nejmenší obavy z nějakého projevu mých nesympatií, rozhodně se k Vám budu chovat plně v mezích zákona.

Konkrétně § 29 Trestního zákoníku č. 40/2009 Sb., který se jmenuje Nutná obrana a říká: „Čin jinak trestný, kterým někdo odvrací přímo hrozící nebo trvající útok na zájem chráněný trestním zákonem, není trestným činem.“