Adolf Hitler by měl z německých neonacistů a habibi přistěhovalců radost.

Adolf Hitler by měl z německých neonacistů a habibi přistěhovalců radost. Zdroj: Profimedia.cz

Sílící antisemitismus: V jarmulce do Německa nelez, Žide!

Nedávno jsem zde referoval o sílícím antisemitismu ve Francii. Ta ovšem není sama. Být Žid se nevyplácí už ani v Německu, nosit v této zemi jarmulku se stává adrenalinovým sportem. A nový antisemitismus sytí jak němečtí náckové, tak habibi s imigračním pozadím.

V Německu, stejně jako máme v Česku Slavíky, také mají soutěže oblíbenosti jednotlivých kapel a zpěváků. V takové soutěži diváckých hlasů Echo 2018 minulý týden ve čtvrtek získali rappeři Kollegah a Farid Bang cenu za svá hudební díla. Jejich album Mladí, brutální a dobře vypadající 3 obsahuje mimo jiné texty Udělej zas nějaký holocaust, přijď s Molotovovým koktejlem. Podívejme se na pozadí obou rapperů.

Nácek a habibi

Rapper Kollegah se ve skutečnosti jmenuje Felix Martin Andreas Matthias Blume a jde o etnického Němce majícího opakovaně problémy s antisemitismem a násilím. Vedle toho, že před několika lety na koncertě napadl fanouška, prošel už jedním antisemitským skandálem. Už v roce 2016 ve svém klipu představil Žida vedoucího tajné celosvětové spiknutí bankéřů. Jinými slovy — rapper Kollegah je normální německej nácek. Druhým umělcem, jenž volá po dalším holocaustu, je rapper Farid Bang. Vlastním jménem Farid El Abdellaoui, s přistěhovaleckými, marockými kořeny. Tedy, jak říkají Arabové, habibi. Miláček.

Na hudební scéně se tak spojila stará dobrá tradice německého antisemitismu, který v minulosti vyvrcholil holocaustem, a tradičního antisemitismu muslimského, jenž vrcholil jednak spoluprací špiček palestinských Arabů s Hitlerovým Německem a po druhé světové válce pak válkou řady arabských zemí proti právě vznikajícímu Státu Izrael. To se všichni habibi okolo Izraele dohodli, že Židy zaženou do moře a vybijí.

Jeden nácek jaro nedělá, chtělo by se mávnout rukou nad texty obou antisemitských rapperů. Problémem však není sám jejich text, ale skutečnost, že ty antisemitské sračky němečtí posluchači ocenili svými hlasy v soutěži o nejoblíbenější kapelu. Prostě — obyčejným Němcům, ať už s přistěhovaleckým, nebo neonacistickým pozadím, se protižidovská propaganda líbí, nacházejí v ní zálibu a volí ji jako hudební počin roku.

Je dobré to vědět — na projevy antisemitismu právě v Německu by měl být svět obzvláště vnímavý, Němci už v historii prokázali, že svou nenávist k Židům umějí dotáhnout. A nejde jen o mladé neonacisty, pubertální hledače identity. Včera v Událostech Česká televize odvysílala záznam antisemitského verbálního útoku v Berlíně, kdy starší muž, etnický Němec, vyhrožoval majiteli košer restaurace zplynováním. Toho muže pravděpodobně houpal na kolenou jeho dědeček, hrdý příslušník zbraní SS, a rodinná tradice se udržela.

S jarmulkou v Říši ne!

Konečně opět včera došlo v Berlíně k dalšímu antisemitskému útoku. Informovaly o tom například Novinky.cz. Dva mladíky s jarmulkami — jednoho z Německa, druhého z Izraele — na ulici slovně napadla trojice jiných mladíků. Ten nejagresívnější z nich je pak napadl páskem, kterým jednoho z Židů bil po hlavě. Druhému Židovi se podařilo útok natočit.

A tak je zcela prokazatelné, že onen útočník při útoku křičel: „Žid!“ A křičel to arabsky. Z čehož není těžké vysoudit, že tuto trojici antisemitských útočníků také tvořili habibi. Takže pro Německo už platí stejná omezení jako pro Írán, Židé se tam prostě nemohou cítit bezpečně a útoky na ně jsou každodenní realitou. A podílejí se na nich jak němečtí neonacisté, tak habibi.

Rada německým Židům

Pokud mohu poradit Židům, kteří ještě v Německu zůstali — nechte tamní nácky a s nimi sympatizující habibi být a vystěhujte se do Izraele. A pokud máte nějaký opravdu dobrý důvod, proč v zemi, jež vymyslela holocaust, setrvávat, tak se připravte. Ozbrojte se, založte Haganu, hlídejte se vzájemně a sledujte ve společnosti signály, zda se opět neblíží křišťálová noc. Německo totiž zjevně není schopno své Židy ochránit ani před svými nácky, ani před antisemitskými habibi, které Němci v čele s paní Merkelovou tak srdečně do Německa pozvali.