Londýnské metro bude genderově neutrální

Londýnské metro bude genderově neutrální Zdroj: TFL

Žádné dámy a pánové, ale občano šlo!

Londýnský dopravní odbor, který spravuje metro britské metropole, ukázal, kam povede politická korektnost a neomarxistické překrucování reality. Ze zdvořilého slovníku by totiž měl vymizet pozdrav „Dámy a pánové“. Londýnské metro jde cestou průkopníka, ale věřím, že další budou brzy následovat.

Good morning, Ladies and Gentlemen! Dobré ráno, dámy a pánové! Takto se zdraví, pokud chce někdo prokázat osloveným úctu, a tak zdravili z reproduktorů v londýnském metru. Tamní sluníčkáři však přišli na to, že jde o genderově nesprávné a politicky nekorektní vyjádření, které musí zmizet. Nahradí jej genderově neutrální, inkluzivní a všeobjímající Good morning, everyone, dobré ráno všem, protože staré vyjádření dělí společnost na muže a ženy, což je v neomarxisty řízených západoevropských zemích nepřípustné a trestuhodné. Jak se mají cítit cestující, kteří se necítí dámou ani pánem? Jako že je nikdo nezdraví? Tak se to musí předpisem zjemnit. Státní podnik Transport for London (TfL), který se o londýnské metro stará, prohlásil ústy svého ředitele komunikace Marka Everse: „Přehodnotili jsme jazyk, který používáme v hlášeních i jinde, a zajistíme, aby byl napříště plně inkluzivní a odrážel rozmanitost Londýna.“

Ke změně došlo po hlasitých protestech sexuálních menšin, že k nim není metro dostatečně vstřícné, když jsou cestující oslovováni dámy a pánové, a to i ti, kteří si nejsou jistí, zda jsou pán nebo dáma. Že oslovení dělící lidstvo na dvě pohlaví je zastaralé, nemoderní a nekorektní. A že dneska holt už je všechno jinak, a těch pohlaví je víc. A nejvíc je pohlaví fluidní, kdy je občan jeden měsíc pán a druhý měsíc dáma.

 

Kroky, které učinili, jsou potvrzením této šílené teze hlásané sexuálními menšinami - to jest teze, že je normální, aby existovalo více pohlaví. Alespoň v Reflexu ale zatím smíme napsat, že to normální není. Že transsexuální lidé, lidé s poruchou své vlastní sexuální identity, jsou nemocní. A že je zcela zásadně nesprávné brát nemoc jako normu - jak nás nutí lidé chtějící společensky normalizovat stále bizarnější formy svých sexuálních poruch. Lidé - stejně jako všichni ostatní savci - jsou mužského a ženského pohlaví, a ani sebečilejší nevládka neprosadí, že je pohlaví víc. Takový výrok je prostě zjevný nesmysl. Přesto se tomu nesmyslu už v Londýně podřídili.

Zastavme to, než zakážou větu „Muž šel“ a bude se místo ní smět říkat jenom genderově neutrální a politicky korektní OBČANO ŠLO!