Česká muslimka Romana Červenková

Česká muslimka Romana Červenková Zdroj: tyden.cz

LUKÁŠ LHOŤAN: Česká muslimka Romana Červenková veřejně hájí příkazy radikálního islámu

Britsko-egyptská historička Bat Yeor (vlastním jménem Gisèle Littman) napsala knihu, která i několik let po vydání vyvolává jak silně odmítavé reakce, tak i souhlasné hlasy. Kniha Eurabia: The Euro-Arab Axis popisuje, jak měly evropské elity údajně uzavřít tajné pakty s arabskými vládami o povolení přísunu několika milionů muslimů do Evropy během několika desetiletí.

Již i některé evropské tajné služby, například německá kontrarozvědka, tzv. Spolkový úřad na ochranu ústavy, veřejně informují, že pro radikální muslimy se stává podpora masového muslimského přistěhovalectví nástrojem k „dobytí Evropy“.

Ani někteří arabští vůdci se netají tím, že imigrace muslimů do Evropy je prostředkem pro prosazování arabských, potažmo islámských zájmů. Například již mrtvý libyjský vůdce Muammar Kaddáfí hovořil veřejně o tom, že muslimové „nepotřebují terorismus, nepotřebují sebevražedné atentátníky. Padesát a více milionů muslimů změní Evropu v muslimský kontinent během příštích pár desetiletí.“

I u nás v České republice podporují představitelé českých muslimů masové přistěhovalectví a prosazují přijímání muslimských imigrantů. Odmítají, aby si Česká republika volila, jaké imigranty příjme.

Například před pár dny v Praze demonstrovali čeští muslimové spolu s levicovými aktivisty pro přijímání imigrantů (tzv. uprchlíků), bez ohledu na jejich přesvědčení. Na demonstraci bylo možno spatřit nejen známé tváře radikální levicové scény, ale i muslimy známé svými kontroverzními názory. Transparent s nápisem „přijměme milion uprchlíků“ vypovídá za vše.

Jedna z organizátorek demonstrace a zároveň česká konvertitka k islámu Romana Červenková veřejně hájí příkazy radikálního islámu o kamenování cizoložníků, sekání rukou, zabíjení homosexuálů apod. Když byla s těmito svými názory veřejně konfrontována, snažila se je obhajovat, přičemž velmi složitou filozofickou konstrukcí tvrdila, že tyto Alláhovy zákony sice schvaluje, je však proti jejich aplikování v dnešní době.

Červenková při demonstraci na podporu masového přistěhovalectví tzv. (muslimských) uprchlíků argumentovala tvrzením, že „uprchlíci jsou lidské bytosti, které potřebují pomoc“. S tím nezbývá než souhlasit, je třeba si ovšem uvědomit, že i vrazi z Islámského státu či muslimští přistěhovalci proměňující ghetta v západní Evropě v území pod vládou islámského práva šaría jsou také lidské bytosti, byť z našeho pohledu páchající zlo.

Kdo tedy našim občanům zaručí, že se postupně narůstající počet muslimských přistěhovalců v České republice nebude jednoho dne cítit natolik silný, že se rozhodne zrušit naší demokracii a nastolit islámskou vládu? Vždyť i českým státem registrovaná církev Ústředí muslimských obcí v ČR vydala knihu, která vybízí k nenávisti vůči neislámským vládám a k jejich svržení, jakmile bude dostatek muslimů v populaci.