Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Hoax Factory JXD: Vlnu veder má na svědomí EU!

Nechutné praktiky Evropské unie a její servilita vůči ilegálním imigrantům překročila únosnou míru. Poslední evropské opatření ve prospěch migrantů totiž ohrožuje na zdraví nás samotné, Evropany. Zvláště pak kardiaky a starší ročníky.

Německo, Španělsko, Francii a Itálii zasáhla vlna nebývalých veder. Jen o trochu chladněji je pak ve zbytku Evropy, ale již v neděli u nás má také být až osmatřicet stupňů Celsia. Komu takové počasí vyhovuje a kdo z něj těží?

Je evidentní, že Evropané z vedra mít radost nebudou. Zato ale imigranti - ať už ti ekonomičtí, nebo uprchlíci - z Asie a Afriky jsou na takové počasí zvyklí, vyhovuje jim a cítí se v něm jako ryba ve vodě. Když si uvědomíme tuto skutečnost, musíme přidat ještě jednu informaci: Už dlouhá léta soustavně v zemích EU posilují - bez valného zájmu veřejnosti - pravomoce meteorologických ústavů.

Proto asi není příliš komplikované přijít na to, co letošní vlna veder znamená. Jde o skrytou podporu přistěhovalců, kterou - aniž by o tom informovaly své občany - prostřednictvím zkorumpovaných a mocí zpitých meteorologických ústavů vlády unijních zemí realizují bez ohledu na zdraví svých občanů, kteří jsou v Evropě doma a na podobné výtržnosti jako osmatřicet ve stínu nejsou zvědaví. Proto je načase jednou provždy říct: NE ILEGÁLNÍ IMIGRACI, NE VLNĚ AFRICKÉHO POČASÍ!!!