Policisté málem zabili motorkáře. Kvůli pouhému přestupku. Za zveřejnění celé kauzy, hrozí čtenáři autorovi ublížením na zdraví.

Policisté málem zabili motorkáře. Kvůli pouhému přestupku. Za zveřejnění celé kauzy, hrozí čtenáři autorovi ublížením na zdraví. Zdroj: Pavel Hofman

PETR VRABEC: Přejí úraz mému synovi

Primitivové! Policie nejenže nemá zvládnuté píár, ale neumí ani guerilla marketing na sociálních sítích. Její fámulové šíří po netu negativní a konfrontační statusy a komentáře. Ten výbuch zla a primitivismu, který jsem včera zažil, to je fakt síla! Kvůli článku, kdy policisté málem zabili motorkáře kvůli přestupku. Používat jako argument "ublížení vašemu dítěti" je hranice, za kterou se normální člověk nikdy nevydá. Nikdy!

Diskuse pod články nemůžu sledovat, protože tam přibývají komentáře rychlostí střelby samopalu a to bych u toho musel sedět trvale, abych neztratil nit. Občas nakouknu, ale nevměšuju se. Včera jsem se ale podíval - na svém facebookovém profilu do zpráv Další. To jsou zprávy, které vám posílají lidé, kteří nejsou ani Přátelé přátel. A tam na mě vypadlo nejen toto:

Jan Brožek

Tim člankem o policii a motorkaři ste me tak naštval, že vam optravdu přeji ať ten ujiždějici srazi na přechodu syna. At konečně pochopite co ste napsal. Fakt bych vam to přal to mi věřte. 

Napsal jsem pánovi, že si s ním nehodlám psát, jen čekám omluvu mým synům. Že takový argument je až moc. Následovaly další jeho zprávy, kterými mi chtěl vysvětlit svůj názor. Omluva žádná. Až když jsem napsal, že kdybych jako argument použil ublížení jeho dceři, vyletěl by z kůže, schoval mezi pět odstavců "no pardon". A ještě na svou omluvu napsal, že mi totéž přeje polovina diskutujících pod článkem. Tfuj! Nejen jemu, samozřejmě. Tak jsem se rozloučil, ráno jsem našel dalších pár jeho komentářů, které jsem ani nečetl. Jako vůči panu Brožkovi jsem postupoval i vůči dalším. Jeho zmiňuji kvůli tomu zesílení v závěru zprávy. Jak by řekl náš Petřík: Dostáváte mračouna!

Jen jediný "uživatel" se omluvil. Že to psal v emoci a že ho to mrzí. Nebudu ho jmenovat, protože to byla KOREKTNÍ soukromá korespondence. My oba víme. Děkuji za to, pane. Chápu diskusi i emoce, které může vyvolat. A vážím si, když diskutér uzná, že přestřelil. Takhle se chová chlap, Jene Brožku.