Babiš, Babišová

Babiš, Babišová Zdroj: Twitter

JXD: Češi si Babiše zaslouží!

Volební kompro paní Babišové ukázalo ve vší nahotě, že Česká republika si politiky jako Andrej Babiš zaslouží. Jsme národ lokajů, proto potřebujeme přísnou a tvrdou slovenskou ruku. Andrej Babiš by se měl stát nejprve premiérem, a až trochu zestárne, tak prezidentem.

Taková legrační historka. Mě se zatím nikdy nestala, ale s prohlubující se senilitou ji čekám i u sebe. A nebudu se stydět, protože něco podobného se stává i šlechticům. Minule u voleb se to stalo Karlu Schwarzenbergovi. A letos se to stalo paní Babišové. Prostě a jednoduše - hodili do volební urny omylem hlasovací lístek bez obálky, takže jejich hlas propadl jako neplatný.

Z jednoho hlasu se pochopitelně nestřílí, jde o detail. Pokud se ovšem ten detail řeší podle pravidel. Když se kvůli detailu poruší pravidla, je to naopak velký malér. Paní Babišová tedy vhodila neplatný lístek bez obálky, pak jí to řekli, a následovalo podle očitého svědka: "Od komise si vyžádala novou obálku a mohla hlasovat znovu, tentokrát už platně. Babiš s ní šel raději za plentu." popsal server Echo24.cz.

Méně decentně řečeno - když paní Babišová udělala chybku a vyjádřila chuť jí napravit, volební komise nenašla odvahu jí vysvětlit, že to nepůjde. Naopak - páni komisaři se z paní Babišové tak podělali, že jí nechali hlasovat ještě jednou, a ještě navíc dovolili, aby s ní za plentu šel i ministr financí. Přestože je paní Babišová krásná žena, komise to neudělala kvůli jejím krásnejm očím, ale kvůli tomu, že je to paní ministrová. Prostě - pro ministry a multimiliardáře a jejich partnerky pravidla neplatí. Dokonce ani tak zásadní pravidlo, jako je volební zákon.

Proto soudím, že si český národ Andreje Babiše zaslouží, a přeji mu, aby se v dohledné době stal premiérem. Národ, který se i při volbách prezentuje jako banda devotních lokajů, zaslouží koloniální správu ze země pod Tatrami.