Kateřina Zemanová

Kateřina Zemanová Zdroj: profimedia.cz

JIŘÍ X. DOLEŽAL: Prezidentské porno: No a co, vy jste nebyli mladí?

Bulvár se může pokálet nad skutečností, že se dcera prezidenta zúčastnila mejdanu, kde se chlastalo a souložilo. Když se nad celou aférou zamyslím, napadnou mne jen tři slova: No a co?

Video, na kterém se Kateřina Zemanová zúčastní mejdanu, je největším hitem dnešního dne - bez ohledu na to, že máme osmnáct dní do voleb. Nejen bulvár, ale celá řada rádobyseriozních serverů se nad tou hrůzou pozastavuje, všichni jsou pohoršeni, znechuceni, a celý videozáznam mejdanu nazývají hradním pornem.

Reakce našich medií na celou „událost“ ukazuje, že se většina našich spoluobčanů nezbavila komunistického kádrováckého myšlení. Ano, Miloš Zeman je nejpříšernější prezident, kterého jsme kdy měli, a je hanbou naší země. Jeho dcera s tím však nemá vůbec nic společného. Veřejnost, media a vůbec nikdo nemá právo plivat na malou Zemanovou jenom proto, že její otec je notor a hulvát. Ona za to nemůže, a pokud za to na ni budeme plivat, budeme stejní jako bolševici, kteří kádrovali děti podle rodičů.

Takže ještě jednou: Prezidentova dcera se zúčastnila divokého mejdanu!!! Odpověď na tuto informaci zní, když vystřízlivíte z nenávisti k Ovarovi, velice lakonicky: NO A CO?