Superstar

Superstar Zdroj: superstar2011.nova.cz

SuperStar: Velkovýroba pěveckých hvězd opět v provozu!

Československá SuperStar se vrací. Kolikátý ročník, to už všichni přestali počítat. Lákadlem na ten nejnovější bude zpěvačka Ewa Farna sedící v porotě. Ale zajímá to ještě vůbec někoho?

 

Televize Nova nám opět přináší svůj tradiční osvědčený recept na výrobu pěvecké hvězdy. Protože podle stejného postupu vyrábí nové zpěváky pravidelně každý rok, pojďme si ten postup rozebrat.

 

Je následující: Vyjdeme na ulici, sebereme pár pěkných mladých a nejlépe trochu zanedbaných lidí, co mají na hlavě melír a na sobě šusťáky, přihodíme pár stylistek a kosmetiček, co chudáky během pár dnů změní ve stádo vystajlovaných hipsterů a zmalovaných gogo tanečnic, okořeníme trochou amatérského zpěvu a necháme chvíli povařit před porotou ve složení Dara Rolins, Dara Rolins, Dara Rolins a Gábina Osvaldová.

 

Kdo nemá Daru, hodí tam Ewu Farnou. Během vaření přidáváme, co nám zrovna přijde pod ruku a nutíme strávníky, aby nám za jídlo platili předem prostřednictvím haldy sms zpráv. Rozvařené pěvecké hvězdy vyhodíme při procesu výroby do koše, a ačkoliv ze začátku voněly docela slibně, teď už po nich určitě neštěkne ani pes, ani produkce muzikálu Michala Davida.

 

 

Poslední nerozvařenou pěveckou hvězdu vyjmeme z lázně, hlavně už nekořeníme, je totiž třeba, aby byla nemastná a neslaná a dobře konzumně stravitelná. Na talíři servíruje Leoš Mareš. Kdo nemá Mareše, hodí tam Ondřeje Brzobohatého.

 

Co na tom, že to skončí ve výprodejích na stojanech u pokladny supermarketu. Hlavně že jsme během vaření vyvařili dost peněz. Těšíme se zase napřesrok.