Zdroj: Husqvarna

Ridery ušetří práci i čas. A umí mnohem víc, než jen sekat trávu!

Ať je léto nebo zima, o svůj pozemek se správný zahrádkář stará celoročně. Zejména majitelé velkých pozemků touto pravidelnou údržbou ztratí mnoho času, a navíc je to stojí velké úsilí. Naštěstí moderní přístroje zvládnou většinu nepříjemné práce samy. Šikovný pomocník pak najde uplatnění po celý rok.


Vybírejte pečlivě

Vysoká rychlost, výborná ovladatelnost, bezchybná ergonomie, pohon na všechna čtyři kola. Z nároků, které kladete na svůj automobil, nemusíte slevit ani při výběru zahradního přístroje. Například rider Husqvarna R214T AWD disponuje zlepšenou trakcí a pohyblivostí za všech podmínek. Tyto speciální vlastnosti ocení zejména vlastníci nemovitostí s členitými plochami zahrad a všichni, kdo vyžadují snadné ovládání, vynikající manévrovatelnost a perfektní úpravu trávníku.

Sekejte vsedě

Ridery jsou vlastně samochodné sekačky se sedadlem a objemným sběrným košem. Práce s nimi je jednoduchá a zaručuje perfektní výsledky. Praktická sedačka umožňuje „řidiči“ skvělý výhled na plochu, kterou právě upravuje. Díky tomu se veškeré úhybné manévry mezi keři, stromy a dalšími překážkami obejdou bez problémů.

Husqvarna

Celoroční využití

Ridery Husqvarna jsou navrženy pro dlouhodobý a bezproblémový provoz. Díky multifunkčnímu příslušenství se zahradní ridery dají využít po celý kalendářní rok. Rider Husqvarna R 214T AWD najde své uplatnění i v zimě. Stačí jen vyměnit žací ústrojí za sněhovou frézu. Vždyť kdo by chtěl sklízet sníh pomocí lopaty a koštěte? Mezi další příslušenství patří také rotační kartáč, sněhová radlice, brány na štěrk či cepákové žací ústrojí.