Zdroj: Husqvarna

Zkroťte koně pod kapotou! A začněte hned na zahradě!

Ať je léto nebo zima, o svůj pozemek se musíte starat celoročně. Obzvláště pro majitele velkých zahrad může pravidelná údržba znamenat velkou zátěž. Naštěstí dnešní moderní přístroje udělají většinu nepříjemné práce za vás. A tak se i ze sekání zahrady může stát vcelku příjemná záležitost.

Pořádný motor je základ

Vysoká rychlost, výborná ovladatelnost, skvělá trakce, bezchybná ergonomie. Z nároků, které kladete na svůj automobil, nemusíte slevit ani při výběru zahradního pomocníka. Například rider Husqvarna 316Ts AWD disponuje pohonem všech kol a dvouválcovým motorem. Díky pedálem ovládané hydrostatické převodovce vám tento rider poskytne jedinečný zážitek z jízdy a nezáživné sekání zahrady se pro vás stane zábavou.

Husqvarna

Konec s džunglí na zahradě

S trochou nadsázky se dá o riderech říci, že jsou to velké sekačky se sedadlem a objemným sběrným košem. Práce s nimi je snadná a zaručuje perfektní výsledky. Šikovně umístěná sedačka umožní řidiči skvělý výhled na plochu, kterou právě seče. Díky tomu se veškeré úhybné manévry mezi keři, stromy a dalšími překážkami obejdou bez problémů.

Husqvarna

Multifunkční pomocník

ýkonný dvouválcový rider 316Ts AWD si hravě poradí i s náročným a členitým terénem. Díky kloubovému řízení a vpředu zavěšenému žacímu ústrojí je rider snadno ovladatelný a vy tak můžete pohodlně sekat trávu okolo domu a na přilehlých pozemcích. Jen stěží naleznete místo, kam s riderem nedosáhnete. Největší výhodou tohoto stroje je jeho multifunkčnost. K rideru lze snadno připojit další příslušenství, jako je rotační kartáč, cepákové žací ústrojí, sněhovou radlici a sněhovou frézu.