Canabis cup 2008

Canabis cup 2008 Zdroj: Canabis cup 2008

Reflex je partnerem Cannabizz 2010. Seznamte se konopím

První ročník mezinárodního veletrhu Cannabizz 2010 představí ve dnech 17. - 19. září 2010 konopnou kulturu ve všech jejích podobách. V českém prostředí unikátní akce nabídne veřejnosti příležitost seznámit se s širokým spektrem využití rostliny konopí. Své zastoupení zde budou mít textilní výrobky, farmaceutické a kosmetické přípravky a potraviny, které využívají pozitivních vlastností této rostliny. Třídenní veletrh proběhne v oblíbených prostorách Thámových hal v pražském Karlíně.

 

V České republice unikátní veletrh nabídne bohatý doprovodný program včetně odborných přednášek předních českých i zahraničních osobností zaměřených na tuto problematiku, workshopy, výstavy, hudební vystoupení apod. Návštěvníci budou moci přímo na akci debatovat například s Jiřím X. Doležalem z Reflexu nebo s Rickem Simpsonem, objevitelem léčivého konopného výtažku.

 

Pod slovem konopí si řada lidí vybaví jen negativní spojení s drogami. Přitom samotná rostlina nabízí široké uplatnění v mnoha oblastech od kvalitního oblečení po kosmetické výrobky využívající její výborné vlastnosti. Cílem našeho veletrhu je vytvořit prostor k seznámení veřejnosti s konopnou kulturou a také příležitost k prezentaci výrobců konopných produktů. Takové místo v české společnosti dosud chybělo a veletrhem Cannabizz chceme tuto mezeru zaplnit,“ vysvětluje Jiří Tomaško, jeden z hlavních organizátorů akce. Do budoucna chtějí organizátoři vybudovat z veletrhu uznávanou mezinárodní akci pro odbornou i širší veřejnost.

 

Premiérový ročník veletrhu proběhne v karlínských halách “Šípkárna” a “Kotlárna,” kde se v minulosti odehrálo mnoho atraktivních kulturních akcí, například mezinárodní přehlídka novinek z oblasti designu “DesignBlok,” víkend nezávislé módy “Code Mode,” nebo i slavnostní vyhlášení volby “Česká Miss 2010“ a další akce. Organizátoři zvolili tyto prostory i s ohledem na výbornou dopravní dostupnost prostředky městské hromadné dopravy (metro, tramvaj) a současně připravili pro vystavovatele a návštěvníky dostatek parkovacích míst přímo v místě konání veletrhu.

 

Základní informace o akci:

Cannabizz 2010:17. - 19. září 2010

Haly Thámova, Thámova 14, Praha 8 – Karlín

Vstupné: jednodenní vstupenka: 100,- Kč v předprodeji, 150,- Kč na místě

Třídenní vstupenka: 200,- Kč v předprodeji, 300,- Kč na místě

Web akce:http://www.cannabizz.cz/

E-mail: info@cannabizz.cz

Partneři akce:, Hesi, Bush planet, Sensi seeds, Carbon active, Reflex, Plagron, Greenhouseseeds, Cultiva, Bushdoctor, Growshop.cz, Advanced Hydroponics, Advanced Nutrients, Homebox, Nirvana, Softsectret, Flowery Field, Sensimilla, hemp.pl, Mushroom