Kopřiva

Kopřiva Zdroj: ČTK

Skandál na ministerstvu obrany: Minomety a marihuana

Kvůli podezřelému nákupu pětadvaceti minometů odvolal ministr obrany Vondra náměstka Jaroslava Kopřivu. Náměstek Kopřiva má vůbec zajímavou historii. Jiří X. Doležal píše o jeho vztahu k represi.

 

Praxe opět ukazuje, že represivní postoj k marihuaně obvykle signalizuje nějakou charakterovou vadu. Potvrzeno je, že represionisté lžou a kradou. Pro mladé: Bylo nebylo, v polovině devadesátých let minulého století zde jistý poslanec jménem Pavel Severa, nedávno voliči vytknutý před Sněmovnu, prosazoval trestnost držení marihuany. I minimálního množství pro vlastní potřebu. Svítil mu u toho jiný lidovec, jistý pan Jaroslav Kopřiva, a mohutnou propagaci drogové represi dělal jistý inženýr Jiří Vacek.

 

Jak plynul čas, ukázalo se, že ušlechtilý represionista Vacek nemá ani maturitu a vzdělání si vymyslel, aby mohl lépe bojovat proti drogám, což ho velice lákalo, neboť byl nějakou dobu závislý na heroinu a měl od té doby na drogy vztek.

 

Tím se prokázalo, že represionisté lžou. Je známo, že kdo lže, ten i krade. Jak čas oponou trhnul, vyšlo najevo, že další apoštol represe, Jaroslav Kopřiva, na ministerstvu obrany přikrádal na minometech. Tedy - o tom, že přikrádal na minometech, se již ví, zda a kde přikrádal  jinde, není naše redakce informována.

 

Takže totální mravní prohnilost stávajících represionistů je prokázána. Zbývá se tázat, kdo začne vystupovat proti marihuaně příště. Mohu-li předvídat: Zatím se jako represionista nepředstavil žádný pedofil, takže co není, může být...

 

Spojil jsem se s apoštolem takzvané Severovy novely, která kdysi zavedla trestnost držení i marihuany pro vlastní potřebu, panem Pavlem Severou (KDU-ČSL-TOP09), a zeptal se ho, proč všichni represionisté skončili jako usvědčení lháři a zloději. Odpověděl, že on přece není žádný represionista a že se Severovou novelou nemá nic společného. Takže by mě fakt zajímalo, jaké drogy užívá, že má tak strašlivé poruchy paměti.