canabizz prague 2010

canabizz prague 2010 Zdroj: canabizz prague 2010

Cannabis Cup v novém

Reflex Cannabis Cup je opět tady, se silným partnerem, s prezentací na veletrhu, reprezentativnější, větší, a především – neanonymní!

 

Jak jsme ohlašovali v posledním ročníku Reflex Cannabis Cupu, naše soutěž se dostává na zásadně jiný level – stává se součástí celonárodní přehlídky konopné subkultury a veletrhu konopí Cannabizz Prague spolupořádané naším tradičním sponzorem Growshopem. Veletrh přebírá záštitu nad odbornými kategoriemi našeho Cupu, takže odbornou úroveň už nebude zajišťovat pouze JXD s veverkou Huli, ale porota složená z vystavovatelů pěstební techniky, hnojiv a semínek.

 

To ale není všechno – od letošního ročníku se Reflex Cannabis Cup kromě soutěže zveřejněné v časopise a na Netu stává i výstavou. Prezentace naší soutěže proběhne v rámci Cannabizz Prague jako její samostatná expozice, kde bude prezentována jak historie soutěže, tak finálové a samozřejmě vítězné fotografie posledního ročníku. Součástí bude prodejní stánek s knihami autorů Reflexu a možnost osobní konzultace s JXD i veverkou Huli.

 

Zcela zásadní změnu naší soutěži přinesla také nová legislativa – vzhledem k tomu, že pěstování pěti kytek na výrobu marihuany už není trestným činem a pěstování na léčivou nať by nemělo být ani přestupkem, není důvod nadále pořádat soutěž anonymně. Proto – přesto, že přijímáme i anonymně přihlášené fotky –, může od letoška každý soutěžící uvést své jméno a region a ceny za vítězné fotky pak převzít osobně na tradiční Reflex Cannabis Cup Party v Roxy.