Berenika Kohoutová

Berenika Kohoutová Zdroj: youtube.com

Prznění prezidentů pokračuje: Dcera Obermannové pohřbila knížete Schwarzenberga

Cenu pro Nejtrapnější videoklip na téma Volím Karla si zaslouženě odnáší herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová. Nechala za sebou v těsném závěsu i takové agitující umělce, jako je Ondřej Vetchý nebo Helena Houdová. Gratulujeme.

 

 Včera se na sociálních sítích rozšířilo video na podporu kandidatury Karla Schwarzenberga, které definitivně zasadilo poslední hřebíček do rakve jeho kampani. Vlastně ne, to nebyl hřebíček do rakve.

 

Berenika Kohoutová onu rakev polila benzínem, zapálila, hodila do drtiče odpadu a vysypala do žumpy. Je smutné, že agitujícím umělcům nedochází, jakou medvědí službu celé knížecí kampani svými výtvory prokazují.

 

 

Píseň o tom, že Karel Schwarzenberg si ohřeje svý punkový kosti na Hradě a Berenika mu na oplátku ukáže poprsí, to není dno, to je něco, co leží pod dnem a dvacetimetrovou vrstvou hnoje.

 

Text pravděpodobně skládal opilý člen skupiny Mandrage a hudebně to celé podpořil někdo, kdo se včera naučil mlátit kladivem do klavíru. Můžeme jen polemizovat, zda celou šaškárnu své dceři nevymyslela její maminka, spisovatelka Irena Obermannová, která si svého Největšího Čecha našla v prezidentu Václavu Havlovi a zřejmě by ráda, aby Berenika v našlápnuté cestičce prznění prezidentů pokračovala.