Od pindíka k penisu

Od pindíka k penisu Zdroj: Repro z knihy Ukaž mi to / foto Will McBride

Že je internet důležitější než sex? Nevěřte průzkumům, je to sebeklam

Kromě toho, že jsem si o víkendu z pohodlí domova na internetu prohlížela fotky a videa mrtvého diktátora Kaddáfího, který už pár dní leží v mrazáku v supermarketu někde v Libyii, a na kterého tam před vchodem do onoho obchodu vystávají tamní obyvatelé dlouhé fronty, dočetla jsem se také, že pro dnešního člověka je internet důležitější než sex.

 

Kromě toho, že jsem si o víkendu z pohodlí domova na internetu prohlížela fotky a videa mrtvého diktátora Kaddáfího, který už pár dní leží v mrazáku v supermarketu někde v Libyii, a na kterého tam před vchodem do onoho obchodu vystávají tamní obyvatelé dlouhé fronty, dočetla jsem se také, že pro dnešního člověka je internet důležitější než sex.
To, že je internet důležitější než sex pro dnešní ženy, mě upřímně řečeno ani moc nepřekvapilo, je obecně známo, že pro mnohé ženy je v životě důležitější než sex například čokoláda, nákupy či každodenní koupel. Co mě však mírně znejistilo, byl fakt, že internet je důležitější než sex i pro dnešní muže. Alespoň tak to vyplývá z výsledků průzkumu mediální skupiny NBC Universal, ve kterém bylo zjištěno, že obě pohlaví mají ve svém žebříčku nejdůležitějších věcí v životě na prvním místě spánek, na druhém místě internet, a zatímco na třetí místo muži už konečně dávají sex, ženy řadí na třetí místo sprchu, a sex mají na místě čtvrtém.
Z jiného žebříčku pak plyne, že mezi deseti nejcennějšími značkami světa se kromě Coca-Coly, která od
roku 2000 pevně obývá první místo, a McDonaldu, který je šestý, drží především počítačové giganty jako je IBM, Microsoft, Google, Intel, Apple, či Hewlett-Packard.
Jo, v přírodě to bylo odjakživa zařízeno tak, že se ženy mohly spoléhat na to, že mají mezi nohama něco, co muži hodně chtějí. Díky tomu si taky ženy mohly pohodlně sedět v jeskyni, zatímco muži jim někde venku lovili mamuty k večeři. Dnes by se však mohlo podle průzkumů a statistik zdát, že ženy mají se svým rozkrokem útrum, a že místo nich hýbou světem technologické firmy, potažmo internet.
Jak ale ukázaly kolumbijské ženy, to že si muži myslí, že je pro ně důležitější internet než sex, je zřejmě pouhý sebeklam. Kolumbijské ženy se totiž před více než třemi měsíci rozhodly, že svým mužům i milencům odepřou sex, dokud jim nenechají postavit novou silnici. Měsíc se s měsícem sešel a teď je to asi týden, co Kolumbijky díky své zákeřné manipulaci s pohlavím svou silnici od vlády skutečně dostaly. Že příroda je ještě pořád o trošku mocnější než milovaný internet nám tak dokázaly.

To, že je internet důležitější než sex pro dnešní ženy, mě - upřímně řečeno - ani moc nepřekvapilo, je obecně známo, že pro mnohé ženy je v životě důležitější než sex například čokoláda, nákupy či každodenní koupel.

 

 

Co mě však mírně znejistilo, byl fakt, že internet je důležitější než sex i pro dnešní muže. Alespoň tak to vyplývá z výsledků průzkumu mediální skupiny NBC Universal, ve kterém bylo zjištěno, že obě pohlaví mají ve svém žebříčku nejdůležitějších věcí v životě na prvním místě spánek, na druhém místě internet, a zatímco na třetí místo muži už konečně dávají sex, ženy řadí na třetí místo sprchu, a sex mají na místě čtvrtém.

 

 

Z jiného žebříčku pak plyne, že mezi deseti nejcennějšími značkami světa se kromě Coca-Coly, která odroku 2000 pevně obývá první místo, a McDonaldu, který je šestý, drží především počítačové giganty jako je IBM, Microsoft, Google, Intel, Apple, či Hewlett-Packard.

 

 

Jo, v přírodě to bylo odjakživa zařízeno tak, že se ženy mohly spoléhat na to, že mají mezi nohama něco, co muži hodně chtějí. Díky tomu si taky ženy mohly pohodlně sedět v jeskyni, zatímco muži jim někde venku lovili mamuty k večeři.

 

 

Dnes by se však mohlo podle průzkumů a statistik zdát, že ženy mají se svým rozkrokem útrum, a že místo nich hýbou světem technologické firmy, potažmo internet. Jak ale ukázaly kolumbijské ženy, to že si muži myslí, že je pro ně důležitější internet než sex, je zřejmě pouhý sebeklam.

 

 

Kolumbijské ženy se totiž před více než třemi měsíci rozhodly, že svým mužům i milencům odepřou sex, dokud jim nenechají postavit novou silnici. Měsíc se s měsícem sešel a teď je to asi týden, co Kolumbijky díky své zákeřné manipulaci s pohlavím svou silnici od vlády skutečně dostaly.

 

 

Že příroda je ještě pořád o trošku mocnější než milovaný internet nám tak dokázaly.

 

(Psáno pro Futurum.cz)