kolo

kolo Zdroj: Profimedia.cz

Rozjíždíme Cykloklub Reflexu. Projeďte si první trasy a pošlete nám fotografie

Víkend je za dveřmi a léto v plném proudu. Co třeba vyrazit na výlet? Na kole. Protože víme, že je mezi vámi, čtenáři Reflexu, hodně takových, kteří o volných chvílích rádi šlapou do pedálů, spouštíme dnes Cykloklub Reflexu. Náš cykloguru Marek Novotný pro vás připravil svých třicet nejoblíbenějších cyklotras, které vás zaručeně nezklamou.


Je libo lehký výlet z pražského výstaviště na Okoř? Nebo byste raději zdolávali krkonošské hřebeny? Z našich jednodenních cyklovýletů, jejichž seznam bude v příštích týdnech průběžně růst, si vybere sváteční jezdec i zkušený cyklista; bez ohledu na to, z jakého koutu země pochází a kolik kilometrů má našlapáno.

 

Jestli máte na některý z nich zálusk (a my víme, že určitě máte), můžete si jednoduše vybrat ze seznamu na konci tohoto článku, případně přímo z nové rubriky Cykloklub X. Pro majitele GPS navigací jsme připravili ke stažení mapy jednotlivých tras ve formátech GPX a KML.

 

A protože nás zajímají především vaše cyklozážitky, nezapomeňte si na cestu přibalit foťák (nebo smartphone). Po příjezdu domů k nejzajímavějším fotografiím z cesty připojte několik vět o sobě a pár krátkých postřehů ze samotného cyklovýletu (o tom, co se vám na trase líbilo a co naopak ne). Vše nám pošlete v jednom "balíku" na adresu cykloklub@reflex.cz. Vašimi postřehy a fotografiemi obohatíme popis cyklotras na tomto webu.

 

Projeďte si jednu z cyklotras, které pro vás sestavil cykloguru Reflexu Marek Novotný (na snímku).Projeďte si jednu z cyklotras, které pro vás sestavil cykloguru Reflexu Marek Novotný (na snímku).|Tomáš Tesař

 

Kromě prověřených tipů na výlety vám bude cykloguru Reflexu Marek Novotný přinášet i zaručené cyklistické rady. Už teď si můžete přečíst, podle čeho byste měli vybírat kolo a čím vším ho ze zákona musíte vybavit.

 

Pokud chcete dostávat pravidelné zprávy o nových cyklotrasách a článcích o cykloturistice, přihlašte se do e-mailového newsletteru. Členství v Cykloklubu Reflexu je zdarma a do budoucna pro vás chystáme i další výhody. Neváhejte a přihlašte se ještě dnes. Ještě předtím, než šlápnete do pedálů.

 

Přihlašte se do Cykloklubu Reflexu

 

Vyberte si některou z následujících tras, všechny stojí za projetí. Těšíme se na vaše postřehy: