Video placeholde

Hodina dějepichu - filmový speciál: Sharon Stone neměla tušení, že bude v Základním instinktu vidět její přirození

Filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu a i my jsme se nechali strhnout leskem a slávou stříbrného plátna. Proto jsme se v nejnovějším díle pořadu našeho podcastu Hodina dějepichu rozhodli podívat na několik slavných erotických filmů, abyste měli po večerech na co koukat, ať už jste v hotelu ve Varech nebo jste zůstali doma.

V naší Netflix and Chill hitparádě jsme samozřejmě nemohli vynechat Základní instinkt, který je zajímavý hlavně svou ústřední femme fatale, kterou ztvárnila Sharon Stone. Byl to právě totiž film Základní instinkt a jeho režisér Paul Verhoeven, kdo udělal z Sharon sex symbol devadesátých let… a upřímně i následujících dekád. To ale neznamená, že by s režisérem vycházela dobře, právě naopak. Rozešli se po natáčení ve zlém poté, co se Stone až během testovací projekce dozvěděla, že kamera při slavné výslechové scéně zabírá celý její odhalený klín.

Na další zajímavosti o Základním instinktu, ale i filmech, jako je Neslušný návrh, 365 dní, Kids nebo Hvězdná pěchota, se můžete těšit v nejnovější epizodě našeho podcastu o historii sexu, sexuality a erotiky, podcastu Hodina dějepichu