Jaromír Soukup, generální ředitel TV Barrandov

Jaromír Soukup, generální ředitel TV Barrandov Zdroj: Reprofoto TV Barrandov

Prezident Jaromír Soukup již brzy na vašich obrazovkách. Nejlepší moderátor rozehrává partii o Hrad

Potom, co nás mediální magnát Soukup ve středu překvapil (anebo snad ani nepřekvapil) a ve Svých zprávách oznámil, že zakládá hnutí List, přichází další skvělá novinka. Jaromír založil doménu soukupnahrad.cz, již za čtyři roky tedy bude novou hvězdou pořadu Týden s prezidentem, kde bude hrát dvojroli.

Obrázek, který dokazuje, že Soukup založil doménu pro svůj boj o Hrad, začal dnes kolovat na Facebooku, objevil se na stránce Ostrá Bába. Soukup založil doménu už před rokem, 15. 1. 2018, ale před dvěma dny prodloužil její expiraci. Web je zatím prázdný, dozvíme se tam pouze, že patří novému spasitelskému hnutí List Jaromíra Soukupa.

Výpis z registru internetových domén.Výpis z registru internetových domén.|https://who.is/whois/soukupnahrad.cz

Vyplývají z toho dvě věci. Zaprvé, Soukupova kandidatura do Evropského parlamentu je možná jen zástěrka a prostředek ke zviditelnění, aby se dostal k hlavnímu cíli: udělat z celé republiky skomírající TV Barrandov, která pomalu klesá pod 7 % sledovanosti. A zadruhé, Miloš Zeman se snad poprvé v životě chytil do vlastní pasti. Plyne z toho ponaučení: Tak dlouho se chodí do Týdne s prezidentem, až tě Jarda vykopne.

Zůstává jediná otázka: Kdo v tom všem sehraje roli soudkyně Barbary?