Fakt to otrávili?

Fakt to otrávili? Zdroj: web ag

Anarchisté nemají rádi JXD.
JXD nemá anarchisty rád.
Fakt to otrávili?
Prázdné domy squatterům?
4
Fotogalerie

Rudí kreténi útočí. Výzva pražské kavárně

Tak to prej mám za to. Nejspíš za to, že jsem se zastal terorizované restaurace Řízkárna. Už podruhé mne Síť revolučních buněk — ultralevicoví teroristé — zatáhla do své špinavé hry s vydíráním restaurace.

POZOR NEBEZPEČÍ! NEBEZPEČNÉ CHEMICKÉ LÁTKY JSOU V JÍDLE A PITÍ RESTAURACE ŘÍZKÁRNA. BYLO TO TAM ZÁMĚRNĚ PŘIDÁNO. TOTO VÁŽNĚ NENÍ SRANDA! JÍDLO A PITÍ V TÉTO RESTAURACI MŮŽE UBLÍŽIT LIDEM. I ZPŮSOBIT SMRT. BABIČIN ROZVOZ JÍDEL TO DNESKA BUDE Z ŘÍZKÁRNY ROZVÁŽET PO PRAZE. TEĎ TO VÍTE. CO S TÍM UDĚLÁTE JE NA VÁS. ZATAJENÍ ALE ZNAMENÁ HAZARD S ŽIVOTY NEVINNÝCH.

Tento text mi přišel ve středečním odpoledni z e-mailu tomas-zato@riseup.net. A mě už to pomalu přestává bavit. Protože ultralevice soustavně škodí, terorizuje nevinné lidi, vyhazuje obrovské částky z našich peněz za soustavné zneužívání policie, hasičů a záchranářů a celý její přístup k nešťastné Řízkárně je ryze teroristický. V tom pekle, jaké dělají majiteli restaurace, se prostě nedá podnikat — a vážně hrozí, že rudí teroristé přivedou podnik ke krachu.

Proto se chci obrátit na všechny intelektuály, humanisty, pražskou kavárnu a vůbec všechny subjekty, jimž jsou sympatické všechny komunitní soft projekty ultralevice: Vykašlete se na to. Já vím, že mladí lidé žijící v komuně a dělící se o ženský a cigarety vypadají atraktivně, free, cool, nekonzumně a protiglobalizačně. Bez ohledu na to jsou to ale také ultralevičáci, sympatizanti stejné ideologie, která žene teroristy proti Řízkárně. Proto prosím intelektuály: Sundejte si růžové brýle šedesátých let z očí a normálně si činnost Sítě revolučních buněk prohlédněte ideologie oproštěnýma očima. Pak s největší pravděpodobností zjistíte, že Síť revolučních buněk si je plně rovna s neonacistickým Národním odporem.