Zamrzlá Amerika: Hitem sociálních sítí se staly fotky zamrzlých kalhot v zimou sužovaných Spojených státech.

Zamrzlá Amerika: Hitem sociálních sítí se staly fotky zamrzlých kalhot v zimou sužovaných Spojených státech. Zdroj: BoredPanda

Zamrzlá Amerika: V Minnesotě zamrzla i policejní uniforma.
Zamrzlá Amerika: Je libo zmrzlé špagety? Fotka z amerického Chicaga.
Zamrzlá Amerika: Fotografie mrazem sužovaného auta z Chicaga.
Zamrzlá Amerika: Fotka pořízená v Minnesotě. Zásobník vody pro toaletu nakonec explodoval.
Zamrzlá Amerika: Použít tenhle toaletní papír by asi dost bolelo...
14
Fotogalerie

Mráz v USA: Teploty hluboko pod nulou se staly rájem pro fotografy bizáru

Masa chladného vzduchu, která v minulých dnech zasáhla Středozápad USA, si vyžádala již kolem 20 obětí, zkomplikovala miliónům lidí život, zavřela letiště a školy, ochromila železnici a v 11 amerických státech donutila Americkou poštovní službu pozastavit doručování zásilek kvůli obavám o zdraví jejích zaměstnanců. Přesto určitou skupinu lidí extrémní mrazy, jež na některých místech dosahovaly i teplot pod – 40 ºC, potěšily. Lovci bizarních fotografií zažili v krátkém čase už druhé Vánoce.

Díky kreativitě amerických amatérských fotografů si milovníci mrazivě vtipných fotografií v těchto dnech přijdou určitě na své. Sociální sítě zaplavily tisíce fotografií toho, jakou dokáže působení mrazu nadělat paseku na ulicích, v zahradách i v domácnostech. Mezi aranžovanými fotkami vládne zmrzlé oblečení, především kalhoty. Na vtipné fotky z promrzlých Spojených států se podívejte v naší fotogalerii: