Jon Snow, Sansa Stark

Jon Snow, Sansa Stark Zdroj: Time

Daenerys Targeryen
Ser Jamie Lannister
Cersei Lannister
Tyrion Lannister
Sansa Stark
8
Fotogalerie

Postavy Hry o trůny, jak jste je ještě neviděli. Herci nafotili psychedelickou minisérii

Zbývá již jen pár dní do premiéry nové řady milovaného seriálu Hra o trůny, kterou nadšeně očekávají statisíce fanoušků po celém světě. Než si vychutnáte první okamžiky brilantní seriálové podívané po dlouhé a nepříjemné pauze, můžete si prohlédnout tuto unikátní fotogalerii. Hvězdy seriálu se totiž nechaly vyfotit na obálku časopisu Time. Způsobem, který pro ně není typický.

Dýchne na vás totiž surreální, možná dokonce psychedelický obraz postav, které v seriálu vídáte úplně jinak. Tak například Sansa Stark, kterou v seriálu vídáme s dlouhými rudými vlasy, a od chvíle, kdy utekla od svého trýznitele Ramsayho, jsme ji vídali spíše v šedých kožešinách a bezbarvých šatech. Na tomto focení má ale Sansa dlouhé světlé vlasy a žlutočervené šaty. V ruce drží jablko a tak trochu připomíná inverzní Sněhurku.

Když se naopak díváte na její sestru Aryu Stark, která v seriálu připomíná většinu času spíše chlapce, možná vás napadne, komu se takto oblečená Arya podobá. A nemusíme chodit daleko: podoba s českou Maruškou alias Milenou Dvorskou ze slavné české pohádky je velmi nápadná. Chybí jen Maruščin typický úsměv.

Fotografování se ujal Miles Aldridge, světově známý módní a reklamní fotograf. Ten spolupracuje s předními módními časopisy a vydal také řadu publikací. Nyní nafotil pro časopis Time unikátní sérii, která tak trochu změnila pohled na řadu herců ze Hry o trůny.