Poznáte dívky fotografiích?

Poznáte dívky fotografiích? Zdroj: Facebook Lubomíra Zajíčka

Poznáte dívky fotografiích?
Poznáte dívky fotografiích?
Poznáte dívky fotografiích?
Poznáte dívky fotografiích?
5
Fotogalerie

Našla se majitelka pět let ztraceného foťáku, je to Australanka

K rozluštění záhady ztraceného fotoaparátu, kterou před několika týdny našel Lubomír Zajíček, vedla vlastně náhoda. Na jedné z fotografií, která v pět let starém fotoaparátu byla, se totiž objevilo jméno majitelky. Dívka je z Austrálie, fotografie už má a foťák se chystá na cestu k ní.

„…a pak se najednou zamyslíte nad fotkou, kde je jakási popsaná zeď? Proč si holky fotily zeď? Dobrý, je to světoznámá zeď u Abbey Road v Anglii, ale tahle část skrývá něco víc. Jméno naší dívky i s rokem 2010. Okamžitě žhavíme druhý počítač a lovíme informace. A máme je,“ napsal Lubomír Zajíček na svém Facebooku. „Vážení přátelé, slečna Chloe Hutson je z Austrálie! Podařilo se nám s ní zkontaktovat a kromě neskutečné radosti z nalezených fotek nám dovolila uvést její jméno. Svět je malý, pokud jste z Austrálie a utopíte foťák v Českém Krumlově, tak se vám vrátí zpět,“ píše nálezce fotoaparátu, který rozjel velkou kampaň, aby se majitelka fotek našla.

Chloe si prostě napsala své jméno na zeď, a tím se ji podařilo odhalit. „Vypadá to, že jsem se stala v České republice virálem,“ napsala si dívka na svůj profil na Facebooku. Zajíček dále uvedl, že dívce napsal mail, ta zareagovala a fotografie, o nichž už jistě nedoufala, že je kdy uvidí, už má. Fotoaparát se za ní už chystá, Zajíček jej v nejbližších dnech odešle.

So apparently I've gone viral in Czech Republic - Hana and Lubomír went to amazing lengths to find me, and turns out my...

Posted by Chloe Hutson on 16. září 2015