Beyoncé, Oliver Platt a Lyle Lovett v Alence v říši divů

Beyoncé, Oliver Platt a Lyle Lovett v Alence v říši divů Zdroj: Annie Leibovitz/Mymodernnet.com

Mikhail Baryshnikov, Gisele Bundchen a Tina Fey jako postavy z pohádky Petr Pan
Queen Latifah jako Uršula
Whoopi Goldberg jako Džin
Beyoncé, Oliver Platt a Lyle Lovett v Alence v říši divů
Rachel Weisz jako sněhurka
25
Fotogalerie

Slavná fotografka proměnila známé osobnosti v Disneyho postavičky

Světoznámá a uznávaná fotografka Annie Leibovitz, která se nejvíce proslavila svými inscenovanými portréty amerických prominentů a celebrit z politiky, vědy a kultury, nafotila kampaň pro Disneyho nazvanou Year of milion dreams. Několik známých osobností z řad herců, hereček, ale i sportovců zapózovalo jako oblíbené pohádkové postavy z dílny Walta Disneyho.

V kampani můžeme například vidět Scarlett Johansson jako Popelku, či herečku nominovanou na Oscara Jessicu Chastain, která se na okamžik vžila do zrzavé dívky Meridy z animovaného filmu Rebelka.

Před objektiv Leibovitz se postavili i sportovci David Backham a Michael Phelps. Zatímco slavný fotbalista se představil jako princ Phillip, úspěšný plavec Phelps se příliš neodchýlil od své profese a nechal se nafotit coby mořský muž.

Nechyběla ani zpěvačka Taylor Swift v roli Zlatovlásky či oblíbená komička Whoopi Goldberg, která ztvárnila roli Džina z láhve.

Celá kampaň má sloužit jako propagace Disneyho pohádek a filmů, které jsou mezi dětmi oblíbené po celém světě už desítky let.