Kirill je vlastníkem absurdně velkých svalů na rukou.
Tato ruská pordivná postavička žere stejné jídlo jako jeho kočka.
Kirill po operaci odumřelých částí paže.
Kirill to tak trochu přehnal s chemií.
Kirill je vlastníkem absurdně velkých svalů na rukou.
11
Fotogalerie

Ruský Pepek námořník! Hubené tělíčko a obří napíchané syntholové bicepsy

V posledních týdnech se nejeden český MMA fanoušek dmul pýchou díky vítězství Jiřího Procházky. Představte si, že i v Rusku by se mohli dmout pýchou nebo spíš trapností? Pyšní se totiž bizarním MMA zápasníkem Kirillem Tereshinem, který je nápadně podobný Pepku námořníkovi.  

Prý ho ovládají mimozemšťané, se kterými nechce zpřetrhat spojení, proto dělá vše, co mu přikáží. Ano, to je vysvětlení všech šíleností, které ruský mladík Kirill Tereshin za svůj život už natropil. Jeho bláznivé příspěvky mu vynesly sta tisíce odběratelů na sociálních sítích a nespočet lajků. 

Kirill si například nechal do paží napíchat látku zvanou synthol, která zapříčinila, že mu zcela nepřirozeně natekly bicepsy. Možná, kdyby se nechal napíchat celý, nevypadal by jako dvě hroudy trčící na jinak hubeném tělíčku.

Tato "sranda" se mu však vymstila. Doktoři ho museli operovat a z paží mu vyndali více než kilo mrtvé hmoty, která mu v tělel dělala pořádnou neplechu. Za lajky to asi stálo, nicméně u opichování paží Kirill nezůstal. Nyní ze sebe dělá novodobého ruského Kena. Snad mu tedy nebudou muset za chvíli vyřezat mrtvé hroudy masa i z obličeje.