Paulina Gretzky, dcera slavného kanadského hokejisty.

Paulina Gretzky, dcera slavného kanadského hokejisty. Zdroj: Instagram

Paulina Gretzká našla lásku v náruči golfisty Dustina Johnsona
Paulina Gretzká překvapila svého drahého v Karibiku žhavým překvapením
Paulina Gretzká naposledy zazářila v barvách duhy.
Paulina Gretzká naposledy zazářila v barvách duhy.
Paulina Gretzká našla lásku v náruči golfisty Dustina Johnsona
56
Fotogalerie

Žhavá Paulina Gretzky: Dcera nejslavnějšího hokejisty světa, která se ráda svléká

Čtyřnásobného vítěze Stanleyova poháru a držitele řady cen a rekordů zámořské soutěže Wayena Gretzkeho, který 26. ledna oslavil 60. narozeniny, znají všichni hokejoví fanoušci po celém světě. Mnozí ho dokonce považují za nejlepšího hokejistu všech dob. Ovšem už jen ti pozorní vědí, že spolu se svou ženou, herečkou Janet Jones také vychoval celkem pět dětí. A nejznámější z nich je jejich prvorozená dcera Paulina Gretzky. 

Dvaatřicetiletá Paulina se v záři reflektorů cítila vždy jako ryba ve vodě. Není se čemu divit. Celá její rodina byla pod mediálním drobnohledem již od osmdesátých let, kdy se její otec zařadil mezi hokejové hvězdy.

Paulina rychle pochopila, jak obrátit zájem fotografů a široké veřejnosti ve svůj prospěch. Jako správná "slavná dcera", navštěvovala vyhlášené losangeleské párty, věnovala se modelingu a snažila se prosadit jako zpěvačka a herečka. Často také ráda provokovala odvážnými fotografiemi. 

Až se v roce 2013 usadila po boku dalšího slavného sportovce, golfisty Dustina Johnsona. Dnes už je hlavně sportovní partnerkou a matkou na plný úvazek. Svlékat se ale nepřestala. Naposledy například své fanoušky potěšila sexy nahou fotografií z karibské pláže, kam s Johnsonem vyrazili oslavit jeho vítězství v nejznámějším golfovém turnaji světa PGA TOUR Masters. 

„Je velkou součástí mě samotného, rodiny a samozřejmě mých úspěchů,“ děkoval Johnson svojí přítelkyni, s níž vychovává syny Tatuma a Riveru, v rozhovoru pro golfweek.usatoday.com. „Je doma s dětmi a zvládla to skvěle. Byla mi obrovskou podporou, zkrátka rozumí všemu, co je třeba, aby se člověk dostal tam, kde chce být i s oběťmi, jež to přináší.“ dodala světová golfová jednička. Aby také ne, učila se u těch nejlepších - u svých rodičů. 

Prohlédněte si fotografie sexy Pauliny Gretzky.