Video placeholde
Republika Blaník
Republika Blaník
Republika Blaník
Republika Blaník
Republika Blaník
5
Fotogalerie

Tonda Blaník se definitivně vrátil. Známý lobbista opět úřaduje, díly jsou zdarma na Youtube

Od pondělí 24. února je zřejmé, kdo doopravdy řídí náš stát. Kdo řídí ty, kteří tvrdí, že něco řídí. Malá kancelář uprostřed Prahy se stala skutečným centrem české politiky. A její šéf, lobbista Antonín Blaník nejmocnějším mužem republiky. Legendární lobbista se vrací v seriálu Republika Blaník a nové díly najdete každý týden na Youtube.

Jak se původně mělo jmenovat hnutí Trikolora? Kam si chtěl Andrej junior vyrazit místo Krymu? A kdo byl skutečným strůjce největšího protestního shromáždění od dob sametové revoluce?

Za vším vždycky byl, je a bude Blaník. Antonín Blaník. Profesionální lobbista, který si na dlouhé řeči nepotrpí, problémy řeší rychle a bez odkladu. Proslulý humanista, který nepomáhá jen lidem na vrcholu, ale rád se postará i o ty, k nimž se osud dočasně postavil zády. YouTube kanál Republika Blaník je toho od pondělí 24. února 18:00 důkazem.

Podívejte se na první díl seriálu Republika Blaník

„Hele, vopičáci, jestli jste si mysleli, že jsem zmizel někam k moři, tak jste se spletli. Byl jsem a budu tu pro sebe i pro vás. Tahle republika si to zaslouží…,” říká lobbista Antonín Blaník. „Tonda je zpátky a my to nemůžeme ignorovat. Je povinností nás filmařů přinést svědectví o dění v politickém zákulisí naší země,” dodává režisér Marek Najbrt.

Nová videa budou publikována v týdenních intervalech na YouTube kanále a facebookové stránce Republika Blaník. Kromě toho se inženýr Blaník i nadále bude se svými čtenáři dělit o své postřehy a dojmy na oficiálním twitterovém účtu @tondablanik.