Gagarin známka

Gagarin známka Zdroj: Profimedia.cz

Gagarin po údajném návratu z kosmu. Nápis CCCP opět chybí...
Gagarin po návratu z kosmu - na sobě však nemá oblek kosmonauta, ale parašutisty.
Na údajných fotografiích během letu je na helmě vidět nápis \\"CCCP\\". Zahlédnout lze také osobu v kalhotách. Evidentně jde o ateliérový snímek.
Další obrázek z údajného letu. Kosmonautova helma kamsi zmizela. Kromě toho - ve Vostoku nebyly žádné kamery...
I americký magazín Time zobrazuje Gagarina bez \\"CCCP\\" na helmě.
8
Fotogalerie

Gagarin opravdu ve vesmíru nebyl. Dokumentární fotografie lžou

Některá ruská masmédia přeložila mé články o Gagarinovi z „Reflexu“ do ruštiny a tak se střetávám s desetitisíci útoky na mou osobu tvrzením, že prý jsem „nepřítelem ruského národa“.

 

Údajně mě britská zpravodajská služba MI-6, jako svého důstojníka, nasměrovala proti Rusku, abych tuto zem „špinil“ a z jejich hrdinů „vyráběl podvodníky“.  Chci tímto prohlásit: Mám ruský národ a Rusko rád. Vážím si ruských světových výkonů, navzdory tomu, že Jurij Gagarin nikde nebyl!

 

Známý německý novinář, záhadolog Gerhard Wisnewski, je autorem knihy literatury faktu „Lügen im Weltraum“ (Lži ve vesmíru), kterou publikoval 2005 v Mnichově. Na základě rozsáhlé fotodokumentace dokazuje Wisnewski, že Gagarin v kosmické lodi nikdy neletěl a jeho hlavní povolání prý bylo „výsadkář“. Podívejme se na celou řadu sobě si protiřečících dokumentárních záběrů, prokazujících neexistenci Gagarinova letu.