Monkey Business

Monkey Business Zdroj: Profimedia.cz

Scéna Reflexu ožívá na Colours of Ostrava: Hovořili jsme s Monkey Business

Už jste na Colours? Pak vás srdečně zveme do místního Domu knihy Librex, kde rozjíždí Scéna Reflexu.

 

Ve dvě hodiny v pátek odpoledne jsme si na scéně popovídali s hercem a improvizátorem Jaroslavem Duškem a pak, ve tři čtvrtě na čtyři se pódia zmocnil Marek Gregor, který tady odstartoval besedu s Matějem Rupertem a Romanem Holým z Monkey Business. Oba se publiku svěřili se zážitkem ze čtvrtečního koncertu Johnnyho Rottena, který zde vystoupil s formací Public Image Ltd. Matěj Rupert i Roman Holý vystoupení označili za jeden z nejfantastičtějších koncertů, jaké v životě viděli. K punku ostatně nemívali daleko - Roman byl punkovým fanouškem a Matěje tím vždycky pěkně prudil.

 

Když se jich Marek Gregor zeptal, komu by udělili reflexovské NEVER MORE, shodli se na tom, že si si tohle antiocenění zaslouží kultura české politiky - a že oni sami už neví, jak z toho současného nihilismu na české politické scéně ven. Večer to ale pořádně roztočí: na viděnou v šest na hlavní scéně s Monkey Business.

 

 

Scénu Reflexu doporučujeme neminout ani o víkendu – popovídat si zde budete moct s JXD a jeho krásnou manželkou Alex, objeví se tady také Milda Tesař a kreslíř Zeleného Raoula Štěpán Mareš. Nemiňte ani sobotní besedu s fotografem Janem Šibíkem.

 

Další informace vám přinese Reflex.cz, program akcí Reflexu najdete na reflex.cz/ostrava, zaškrtnout se na akce můžete na facebookové stránce Reflexu.