Nora Mojsejová

Nora Mojsejová Zdroj: fotomontáž: Jan Ignác Říha

Mojsejová vzkazuje Reflexu: "Zajebem ti cez pysky"

Nora Mojsejová zvažuje podle serveru Topky.sk žalobu na Reflex kvůli obálce dnešního čísla. „Keď neuspejem na súde, tak tomu grafikovi rovno zaj.bem cez pysky,“ cituje server podnikatelku.

 

Reflex navštívil Mojsejovy v jejich domě v Košicích, aby zkoumal fenomén, který zahýbal Slovenskem a nyní má namířeno k nám.

 

 

 

Součástí reportáže z domu slovenských celebrit, kterou uvádí obálka dnešního Reflexu č. 6, je i psychologická analýza Nory Mojsejové a jejího manžela Braňa Mojseje z pera reportéra Reflexu a vystudovaného psychologa PhDr. Jiřího X. Doležala. Ten k dnešní reakci Nory Mojsejové říká toto:

 

Video placeholde
Mojsejovci - rozhovor • Reflex.cz

 

 

„Když jsem dopisoval svoji analýzu fenoménu mojsejovi, měl jsem radost, že je ve výsledku na rozdíl od většiny novinářů nezatracuji. Jejich dnešní reakci vůbec nechápu, naše texty pro ně vyznívají velmi příznivě a že byla paní Nora na obálce jako karikatura? Já sám jsem na obálce Reflexu vypadal mnohem hůř a opravdu se kvůli tomu na nikoho nezlobím.“

 

 

„Lutujeme, ze sme Vas srdecne privitali, pohostili,“ napsal nám formou SMS manžel Nory Mojsejové Braňo Mojsej. „Za to sme sa dockali podrazu v podobe nehoraznej titulky. Je to ale Vase svedomie a ja budem urcitre reagovat po svojom. Oklamali ste nas, tak sa z toho vytesujte. BM“