Ruská špiónka Anna Chapman nafotila pre pánsky magazín šteklivé fotografie.

Ruská špiónka Anna Chapman nafotila pre pánsky magazín šteklivé fotografie. Zdroj: MAXIM

Anna Chapmanová
Anna Chapmanová
Anna Chapmanová
Anna Chapmanová
Anna Chapmanová
8
Fotogalerie

Ruští agenti, vraťte se k tesilkám!

Jmenuje se Šerbakov. A jeho vrah je mu v patách. Šerbakov zradil ruskou agentku Annu Chapmanovou. V červnu pak následovala, pro Rusko potupná, největší výměna špionů od dob studené války. Deset vyzrazených ruských zvědů, za čtyři lidi dlouhodobě vězněné v ruských žalářích. Šerbakova čeká smrt.

„Známe jeho identitu a víme, kde je. Poslali jsme za ním mercadera,“ citoval The Daily Telegraph zdroj blízký Kremlu. Ramona Mercadera si KGB najala, aby zavraždil Lva Trockého. Od těch dob je „mercader“ synonymem pro „smrt, co číhá za dveřmi“.
Vyzrazená  agentka Anna Chapmanová se zatím nechala pro časopis Maxim vyfotit polohaná, s pistolí, coby ruská „Bond girl“.

 

Snaha Rusů dodat svým tajným službám sexepeal je hodná obdivu. Zdá se však, že vše neběží tak, jak by mělo…

 

 

Mercador sleduje nebohého Šerbakova, protože jak ruský premiér a někdejší agent KGB  Putin řekl: „Zrádci vždycky končí špatně“. Svůdná Anna zatím vydělává na aplikaci pro I Phone „poker s Annou Chapmanovou“. Těm , kdo si ji stáhnou, slibuje přístup k exklusivním fotografiím, nabízí přátelství na Facebooku a přístup k internetovým deníkům. Ostatně nic nového, na Facebooku špionka operovala i v době své „tajné“ mise.

 

„Anna sice jako agentka nebyla z nejúspěšnějších, může z ní ale být fantastická herečka! Jednoznačně nejžhavější špionka, jakou kdy svět viděl! A média ji zbožňují,“ řekl Steven Hirsh, prezident Vivid Entertaiment z Los Angeles a nabídl jí účinkování v pornoprůmyslu.

 

 

Jenže - vkrádá nesmělá otázka, nenaháněly ruské tajné služby větší strach, když se držely osvědčené trojkombinace, kterou kdysi odtajnil starý dobrý ruský exagent s vystouplými lícními kostmi, co operoval v Londýně? Čili: tesilky, hnědé sako a schůzky v Zoologické zahradě, kam se kromě agentů chodí zašívat jen tajní milenci?