Ivona Fišerová

Ivona Fišerová Zdroj: Archív

Ivona Fišerová
Ivona Fišerová
Ivona Fišerová
Ivona Fišerová
Ivona Fišerová
18
Fotogalerie

Chci se fotit nahá! Říká šéfka Mladých sociálních demokratů v Olomouci

Ivoně Fišerové je 25 let a zjevně ráda provokuje. Nedávno tato šéfka Mladých sociálních demokratů v Olomouci přišla na programovou konferenci v růžových minišatech a pobouřila tím některé účastníky. Ona by však chtěla jít ještě dál. Ráda by nafotila akty.

Podle fotografií na Facebooku nemá Ivona Fišerová s odhalováním žádný větší problém. Sice na svůj profil nedala snímky, na kterých by byla nahá, ale v plavkách a v lascivních pózách ji tam uvidíte. I když pro Reflex je jednoznačně nejerotičtější její fotka (najdete ji ve fotogalerii) s bývalým předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem. Ta je skutečně mimořádně vzrušující.

 

Ivona Fišerová na Facebooku dokonce napsala: „Tak, vážení pánové, taková zkouška – kolik byste byli ochotni zaplatit za mé fotky ne mírně odvážné, ale více odvážné :-) Pokud to bude stát za to, tak se máte na co těšit :-)

 

Reflex se těší a je hodně zvědavý, kolik by dali za podobné obrázky kandidáti na předsedu ČSSD Bohuslav Sobotka a Michal Hašek. A co David Rath a Jiří Paroubek?

 

 

Jak Fišerová sdělila serveru parlamentnilisty.cz, „byla bych ochotna nafotit decentní a kvalitní akty na úrovni, po vzoru Playboye“. Nafocením kalendáře aktů by ráda pomohla zdravotně postiženým. „Například ceny za potřeby pro nevidomé a slabozraké jdou do tisíců. Potřebují i speciální počítače. Mé heslo je: Pokud mohu pomoci, je to moje povinnost," sdělila s tím, že by ráda zaangažovala do focení i své kolegyně ze skupiny Mladých sociálních demokratů v Olomouci.

 

 

Kalendáře s političkami nejsou v Česku ničím obvyklým. Největší pozornost vyvolal kalendář s členkami Věcí veřejných. Zapózovaly v něm dnešní poslankyně Lenka Andrýsová, Kristýna Kočí, Karolína Peake i místopředsedkyně sněmovny Kateřina Klasnová.