TMBK: Trump vs. Brno

TMBK: Trump vs. Brno Zdroj: TMBK

Letadlo s Trumpem se vyhnulo Brnu. Házeli po něm oštěpy a stříleli z luku, protože se báli létajícího démona

Speciál Air Force One s americkým prezidentem Donaldem Trumpem na palubě v noci z neděle na pondělí proletěl při cestě do Indie nad Českou republikou. Bezprostředně při přeletu nad Brnem však letadlo udělalo rychlý úhybný manévr, a Brno tak obletělo obloukem. Podle pilota na letadlo zmatení a agresivní obyvatelé Brna házeli oštěpy a stříleli z kuší a luků.

„Mohu potvrdit, že v noci na pondělí byl ve vzdušném prostoru na kraji Brna spatřen létající objekt. Tamní obyvatelé, kteří žijí primitivním způsobem života mimo civilizaci, se objektu polekali a ve strachu, že se jedná o létajícího démona, který přináší neúrodu pšenice, se ho snažili zahnat všemi dostupnými  prostředky. Jelikož je Brno unikátní, neopakovatelnou a uzavřenou rezervací původních obyvatel, kteří za celý svůj život nepřišli do styku s civilizovaným světem, útočili na létajícího démona luky a oštěpy,“ vysvětloval profesor Jan Housar, který brněnskou rezervaci dlouhodobě sleduje a mapuje chování původních obyvatel.

„Brno a jeho obyvatelé jsou evropským ekvivalentem odříznutých brazilských kmenů v pralese. Nikdy neviděli bílé lidi z civilizovaného světa. Žijí odříznutí od zbytku světa. Je to uzavřené společenství lidí žijících v kmenové hierarchii. V čele Brna stojí náčelník. Mají zde i několik šamanů. Lidé se zde živí lovem nebo sběrem. Kolo zde bylo vynalezeno teprve předloni,“ pokračuje ve vyprávění profesor Housar.

„Musíme si uvědomit, že v Brně lidé věří na slunečního boha, který jim přináší teplo a blahobyt. Přes den jsou tedy vesměs klidní a mírumilovní. Sbírají kořínky a z pazourků a lián si vyrábí primitivní nástroje. Večer se však situace dramaticky mění. Večer totiž přichází vláda měsíčního boha. Lidé jsou nervózní. Mají strach. A teď si vezměte, že do toho všeho jim ještě nad hlavami prolétne letadlo. Oni nemají ponětí, co to je letadlo. Pro ně to je létající démon, který zvěstuje bídu a hlad. Samozřejmě, že je nenapadne nic lepšího, než se pokusit létajícího démona zahnat. K tomu využijí veškeré jim známé prostředky, ať už to jsou oštěpy nebo střelba z luků a kuší. Uzavřený kmen jménem Brno je velmi křehký, a pokud se k těm lidem dostane něco zvenčí, mají samozřejmě strach, protože to neznají. Brání se,“ vysvětluje profesor Housar.

„Byla to naše chyba. Pan prezident Trump se omlouvá za narušení uzavřeného leteckého prostoru nad Brnem, kde sídlí primitivní kmen původních obyvatel. Letová trasa byla naplánována bez toho, aniž bychom si do hloubky ověřili některá fakta. Věříme, že naše letadlo nenarušilo poklidný život divochů v Brně, a tímto jim přejeme, aby je sluneční bůh provázel na všech jejich cestách,“ znělo prohlášení z Bílého domu s dodatkem, že se podobný incident už nebude nikdy opakovat.