Pochod Prague Pride 2017 - ilustrační snímek

Pochod Prague Pride 2017 - ilustrační snímek Zdroj: Zbyněk Pecák

Po Prague Pride došlo ke zničení tradiční rodiny. Až 40 procent populace se stalo homosexuální

V sobotu se v Praze konal průvod leseb, homosexuálů a jim podobným a bohužel se stalo to, před čím mnozí varovali. Průchod Prague Pride zničil tradiční rodiny. Bezprostředně po průvodu Prague Pride zčista jasna změnilo svou sexuální orientaci až 40 procent českých občanů.

„Stalo se to hrozně rychle. S manželkou a dvěma dětmi jsme byli zrovna v parku. Potom to přišlo. Záblesk z Prahy z průvodu Prague Pride. Nikdo to nečekal. Manželka se stala najednou lesbou a já jsem byl transvestita s deviací na mončičáky. Okamžitě na místě jsme se rozvedli a naše děti začaly brát drogy. Naprosto to zničilo naši tradiční rodinu,“ rozplakal se pan, paní Karel Nováková, který je jedním z mnoha přímých svědků rozkladu tradiční rodiny v souvislosti s konáním Prague Pride.

„Stálo jim to za to? Nikomu nic není po tom, co dva lidé dělají v ložnici. Já tam například pígluju osmáka degu a přitom si dráždím slabiny elektřinou, ale žádné pochody nepořádám. Tihleti lidé by se svou orientací měli zůstat doma za zavřenými dveřmi. Však to není normální. Lidé to říkali, ať zůstanou doma, že tyhlety jejich exhibice akorát zničí tradiční rodiny, ale nikdo je nebral vážně. Říkali jim homofobové. A teď to vidíte. Stačil jeden průvod Prague Pride a tradiční rodina je zničená. Moje manželka si nechala přišít lofase, bere hormony, říká si Honza a už třikrát mi dala regulérně přes držku za to, že jsem neumyl nádobí. Má teď větší sílu než já a nutí mě starat se o děti a ona chodí chlastat ven s chlapama. To všechno se stalo po Prague Pride. Tyhlety průvody zničily tradiční rodiny,“ stěžuje si pan Tomáš Žambouch, který se musel smířit s tím, že se po Prague Pride stal ženou v domácnosti.

Po celé České republice došlo ke skokovému znehodnocení tradiční rodiny, přičemž nyní již nikdo nepochybuje o tom, že za to může právě pochod Prague Pride.

Okamžitě po apokalypse zareagovali křesťané, vlastenci, rýpalové i zastánci tradiční rodiny, kteří spojili síly a pokusili se destrukci tradiční rodiny zastavit, nebo alespoň zpomalit.

„Já to říkal pořád, že homosexualita nás zničí. Je to proti přírodě. Dva homosexuálové nemůžou mít děti. Nemají jak. Ty jejich pochody, to byla jen otázka času, než se něco takového stane. No a teď se to stalo. Musíme s Biblí do ulic a pokusit se o malý zázrak. Bůh je ale na naší straně, jelikož každý ví, že Bůh nesnáší homosexuály,“ tvrdí odhodlaně bratr Matouš, biskup z Pražské evangelistické skupiny.

„Upálíme je,“ navrhoval radikálnější bratr Marek ze stejné skupiny.

Zatímco služebníci boží zvažují postupy, jak pokračovat a co by na jejich místě udělal Ježíš, vlastenci z řad SPD nyní musí bojovat na dvou frontách. Nejenže hlídají hranice, aby k nám nepřišli imigranti, ale navíc musí znovu obnovit tradiční rodinu. Vzhledem k tomu, že vlastenci z řad SPD bývají často několikrát rozvedeni, bydlí sami v pronájmu v garsonce a na své děti neplatí alimenty, je z jejich strany obnova tradiční rodiny běh na hodně dlouhou trať, ale oni to zvládnou.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale je, že společnost Žito 44 Daniela Landy krachuje.