Miloš Zeman při projevu před předáváním vyznamenání - ilustrační snímek

Miloš Zeman při projevu před předáváním vyznamenání - ilustrační snímek Zdroj: Blesk:Martin Sekanina

Pojeď se mnou na výlet a dostaneš státní vyznamenání. Miloš Zeman šmelí medaile za doprovod

Jako ten pomyslný pedofil, který láká děti do své dodávky, láká Miloš Zeman slavné osobnosti, aby s ním jely na výlety do Číny či do Ruska poklonit se jeho zaměstnavatelům.

Nenabízí za to nic menšího než státní vyznamenání, které Miloš Zeman již dávno povýšil na své platidlo. Ostatně pokud chce dneska někdo získat státní vyznamenání, stačí se na pana prezidenta hezky usmívat, občas ho pochválit, podrbat mu hudradýlko a nyní nově s ním jezdit i na výlety.

Prvním velkým úlovkem prezidenta Miloše Zemana se stal Jaromír Jágr, o kterém prezident prohlásil, že je dobrý nápad dát mu vyznamenání, což v překladu znamená, že mu ho dá.

Jaromír Jágr je totiž první vlaštovkou prezidentova velikého projektu s názvem „doprovoď dědu“, kdy by do budoucna mělo s Milošem Zemanem do vybraných destinací cestovat více a více českých osobností.

„Pan prezident se rád obklopuje zajímavými lidmi. Povídá si s nimi a testuje na nich své bonmoty. Zatímco ostatní senioři v jeho věku se lidí spíše straní a stávají se podivíny a samotáři, Miloš Zeman naopak vysílá světu jasný signál, že on je nejen hravý, ale i plný elánu a je rád v kolektivu,“ vysvětloval Jiří Ovčáček na tiskové konferenci k novému projektu.

Zlí jazykové a zákeřníci z řad Pražské kavárny projektu „doprovoď dědu“ nevěří a mají za to, že pan prezident není zdravotně způsobilý na zahraniční cesty, takže s sebou chce brát významné osobnosti, aby se média zaměřila hlavně na ně a on sám si mohl zalézt v hotelu do pelíšku a pokusit se zahraniční cestu přežít v klidu stran všeho dění.

„Strýček Miloš na mě byl na výletu hodný. Povídali jsme si, ptal se mě, jaké jsem měl vysvědčení, a pak mi nabídnul karamelku. Bylo to moc prima,“ líčil Jaromír Jágr po návratu z Číny, jak výlet s panem prezidentem probíhal.

„Za sebe můžu říct, že výlet se strýčkem Milošem byl bezvadný. Dobře nám vařili, počasí vyšlo a večer jsem mohl zůstat dlouho vzhůru. Jirka Ovčáček se mnou chtěl spát v posteli, ale já na tyhle letní lásky moc nejsem, takže jsem byl na pokoji raději sám. Bubáků jsem se nebál,“ dodal ještě Jaromír Jágr a na dotaz, zda by výlet s panem prezidentem doporučil i ostatním, řekl jednoznačné ano.

Aby Miloš Zeman vyslal signál, že jet s ním na výlet není jen veliká zábava, ale i když budete hodní, koupí vám tam něco hezkého, koupil na výletě v Číně Jágrovi nejen zmrzlinu, ale i několik Číňanů z pracovních táborů na orgány pro jeho hokejové Kladno.

Seznam vyznamenaných 28. října 2019 na E15 >>>

„Teď když si nějaký náš hráč například zlomí nohu, tak mu můžeme dát novou nohu od dárce z Číny a do týdne je zpátky na ledu,“ rozplýval se Jaromír Jágr, který získal pro své hráče spoustu náhradních dílů.

Jak je vidět, Miloš Zeman to se svým projektem myslí vážně a nebojí se své společníky na cestách řádně hýčkat.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je radostná událost v britské královské rodině.