Imigranti trénují techniku rozdělávání ohňů.

Imigranti trénují techniku rozdělávání ohňů. Zdroj: Profimedia.cz

Podle českých odborníků z internetu zapálili Notre-Dame imigranti. Vlastenci evakuují kardinála Duku

Imigranti nám nejen berou práci, znásilňují ženy, požírají děti a morčata a staví mešity, kudy chodí. Teď nově nám zapálili Notre-Dame. Muslimské celosvětové spiknutí postupuje mílovými kroky ke zničení křesťanských a evropských hodnot. To je nyní po požáru Notre-Dame více než jisté. Odhalují to mimo jiných autorit i analýzy tuzemských vlasteneckých expertů.

„Když jsem viděl ty záběry, hned jsem si všimnul podezřelého muže s plnovousem, který postával opodál. Sice v ruce nedržel Korán ani neměl na hlavě turban, ale to byla jasná kamufláž. Je více než jisté, že dotyčný muž byl islamista, který se podílel na založení požáru,“ přemýšlel nahlas pan Antonín, odborník na islám z diskusí na internetu, který se nenechal opít rohlíkem a ví přesně, jak to všechno funguje. Pan Antonín není se svým tvrzením sám. Mnozí vlastenci označují 15. dubna za druhé 11. září. Tentokrát je to ale o to horší, že se to odehrálo takzvaně za humny.

„Je to hrozné. Hrozné. Ti muslimové se neštítí ničeho. Nic jim není svaté. To je do očí bijící, co se dneska děje. Oni moc dobře vědí, co dělají. Zapalují křesťanské památky a místo nich postaví mešity. A média? Ta jsou do spiknutí zapojená. Komu chcete namluvit, že požár byl nehoda? Že vznikl pravděpodobně z nedbalosti při rekonstrukci? To mi nepovídejte, že při rekonstrukci může vzniknout požár. Nedávno jsme rekonstruovali doma koupelnu a žádný požár z toho nebyl. Oni si snad myslí, že jsme blbci,“ kroutil hlavou pan Tomáš, který se nenechal opít rohlíkem a spolu s dalšími vlastenci vyrazil do ulic hlídat kostely a katedrály, aby je imigranti rovněž nezapálili.

Čechy Čechům, muslimům poušť a chudobu

Požár Notre-Dame vyvolal ve vlasteneckých kruzích otázku, zda jsou naše katedrály a kostely dostatečně zabezpečené. A co kardinál Duka? Ten je podle nich také v bezprostředním ohrožení. Imigranti se neštítí ničeho a vedle katedrál a kostelů by mohli zapálit i Dominika Duku. „Vláda nic nedělá, tak jsme se do toho museli vložit my vlastenci, co to myslíme dobře. Je to jen pár hodin, co se nám podařilo evakuovat kardinála Duku na bezpečné místo. Je tam o něho dobře postaráno a pan kardinál je dobře hlídán. Nám žádní imigranti kardinály zapalovat nebudou,“ výhružně mával rukama nad hlavou Karel Smotlacha, člen nevládního vlasteneckého uskupení „Čechy Čechům, muslimům poušť a chudobu“.

„Můžeme potvrdit, že pan kardinál Duka byl v brzkých ranních hodinách unesen skupinou špatně ozbrojených osob na neznámé místo. Svědci tvrdí, že únosci vykřikovali nesrozumitelné věty ohledně křesťanských hodnot a imigrantů. Pan Duka byl naložen do dodávky a odvezen. Nezbývá nám nic jiného než se za pana Duku modlit,“ prozradil Jeremiáš Dlouhý, tiskový mluvčí katolické církve pro Českou republiku a Uhry.

Zatímco je kardinál Duka v bezpečí v tajném úkrytu vlastenců, kostely a katedrály jsou stále v ohrožení ohně chtivých imigrantů. „Nemáme dost lidí na to, abychom uhlídali všechny církevní památky. Někdo musí taky hlídat hranice,“ vysvětloval koordinátor akce Jan Zounar, který tak nepřímo naznačil, že je více než jisté, že o některé menší kostely bohužel přijdeme, jelikož obrana se soustředí hlavně na důležitější stavby. Celý incident s hořící katedrálou však odhalil v lidech i to lepší, neboť vlastenci pořádají sbírku na obnovu Notre-Dome a sbírají na ni plastová víčka.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Kardinála Duku sice vlastenci (zatím) neunesli, zato Jaromír Soukup nelení a chce se stát prezidentem.