Jaromír Balda před soudem

Jaromír Balda před soudem Zdroj: ČTK

Zápisníček prvního českého teroristy: Detailní plán zastavení islámu

Jaromír Balada, důchodce, sympatizant SPD a první moderní český terorista dostal za svůj čin, při kterém na železniční trať pokácel stromy a hodlal to hodit na muslimy, čtyři roky. Tolik k těm známým faktům. Zatímco část republiky se panu Baldovi posmívá za neskonalou naivitu jeho plánu, do médií unikl jeho zápisníček.

Dopodrobna se v něm rozepisuje nejen o své lásce k SPD, ale nastiňuje i celý svůj plán, jak zničit islám. Pojďme se spolu podívat, jak to měl pan Balada naplánované:

- Ten tíživý pocit zmaru a utrpení mě nikdy nepřestane ničit. Muslimové jsou všude. Imigranti přicházejí, aby mi dělali zlé věci. Každý muslim je zfanatizován Koránem, aby mi škodil. Aby mi dělal zlé věci. Temné věci. Jedině Tomek Okamura vidí i za roh a dohlédne, co se bude dít. Já to tak ale nenechám. Povstanu a zachráním republiku. Zachráním Evropu. Zastavím Islám.

Co je potřeba pro to, abych zastavil Islám? Nuže:

Fáze 1 – zajištění potřebných propriet

- Jednu motorovou pilu

- Odznáček SPD, který mi dodává odvahu a odhodlání

- Železniční trať

- Nějaké vzrostlé stromy kolem železniční tratě

- Korán

- Fotografii ženy v burce

- Modlitební kobereček

- Arabsky psaný plánek útoku

Inu, až budu mít všechny tyto propriety, můžu se posunout dál.

Fáze 2 – vykonání samotného plánu:

Dostavím se na předem vytipované místo ke kolejím, kde jsou vedle kolejí i vzrostlé stromy. Je důležité, aby mě nikdo neviděl. Pokud se mě někdo bude ptát, kam jdu s motorovou pilou, odznáčkem SPD, Koránem, fotografií ženy v burce, modlitebním koberečkem a arabsky psaným plánkem k útoku, tak mu řeknu, že jdu do lékárny koupit si něco na klouby.

Na místě pokácím stromy tak, aby popadaly na koleje. Teď přijde ta nejdůležitější část. Na místě činu musím rozmístit Korán, fotografii ženy v burce, motlitební kobereček i arabsky psaný plánek útoku tak, aby to vypadalo přirozeně. Že to tam někdo ve spěchu nechal. Tedy respektive, že to tam zanechal, nebo možná spíš ztratil sám útočník – muslim. Pokud na místě činu policie nalezne korán, fotografii ženy v burce, modlitební kobereček a arabsky psaný plánek útoku, bude jim jisté, že pachatelem je muslim.

Arabsky neumím, takže ten psaný plánek k útoku budu muset napsat nějak po paměti, jak si asi myslím, že arabové píšou.

Fáze 3 – konec Islámu

Jakmile policisté identifikují jako viníka z činu nějakého muslima, vezme to už potom rychlý spád. Lidé se konečně probudí. Půjdou do ulic. Oplotíme hranice. Všechny muslimy, co už tu máme, pošleme domů do Iráku anebo je prostě zastřelíme. I Romy pošleme domů. Do Indie nebo odkud jsou.

Pan Okamura se stane prezidentem a zakáže ze své pozice islám v celé Evropě. Potom už bude jenom dobře. J