Dan Ťok tajil svůj rozvod

Dan Ťok tajil svůj rozvod Zdroj: Foto Aha! – David Malík

Srdcař Ťok. Aby odvedl pozornost od Babiše a jeho uneseného syna, rozvedl se s manželkou. Před šesti lety

Hnutí ANO je tým, pro který je třeba se obětovat, když přijde čas. A jelikož hnutí ANO není jenom tým, ale hlavně Andrej Babiš, je třeba se obětovat pro Andreje Babiše. V minulých dnech a hlavně týdnech byl Andrej Babiš v médiích propírán kvůli údajnému únosu svého vlastního syna. Prý ho unesl, aby mu znemožnil vypovídat o Čapím hnízdě. Kauzy byla plná média a ve veřejném prostoru se de facto nemluvilo o ničem jiném.

To bylo samozřejmě nepříjemné nejen pro ANO, ale hlavně pro Andreje Babiše, neboť byl neustále konfrontován s výpověďmi a důkazy a Marek Prchal nestačil vymýšlet reakce, které by byly nejen úderné, ale hlavně lidské a vzbuzovaly by lítost a vztek na média, která zase jedou proti Babišovi kampaň.

Ačkoliv má Andrej Babiš řadu zkušeností s kampaněmi všeho druhu (ono se to moc neví, ale Andrej Babiš se na Mistrovství světa kampaní v Pekingu vloni umístil na skvělém třetím místě), tato kampaň byla už i na něho příliš.

Jakmile si Andrej Babiš přiznal, že kampaň je příliš skandální a že nemá čas ani chuť se jí nějak zevrubně zabývat, vydal povel. Povel svým pohůnkům, aby s tím začali něco dělat. Ti se samozřejmě mohli přetrhnout, aby svému vůdci vyhověli. Nejrychlejší a nejpilnější z Babišových pohůnků byl Dan Ťok, ministr dopravy, který svým zastíracím manévrem dopomohl k tomu, že skandál Andreje Babiše trochu uvadl.

Ťok se dočká ocenění

Dan Ťok se totiž před šesti lety rozvedl pro tým. On se rozvádět nechtěl, ale bylo potřeba mít něco v záloze, kdyby se Andrej Babiš dostal do úzkých. Nestačil ale jenom obyčejný rozvod. Musel to být rozvod plný tahanic o majetek ideálně s tím, že by Ťok předvedl nějakou levotu, jako je odklonění části peněz a podobně.

„Byla to nejen povinnost, ale v první řadě to byla čest. Rozvést se pro dobro strany, by mělo být automatické. Kdyby bylo potřeba, rozvedl bych se klidně znovu. Dokud budou trvat nesmyslné útoky a kampaně proti panu Babišovi, budu se klidně rozvádět každý druhý týden a peníze odklánět jednou měsíčně. Tady nejde o mě. Tady jde o Andreje Babiše, o ANO a hlavně o Českou republiku. Vždyť já se nerozvádím pro sebe. Já se rozvádím pro republiku,“ dojal sám sebe Dan Ťok na tiskové konferenci, kde se na sebe snažil strhnout veškerou pozornost a potom se rozbrečel.

ANO, respektive sám Andrej Babiš si oběti Dana Ťoka cení a šušká se, že Ťok na konci roku získá cenu „Užitečný idiot“, kterou hnutí ANO každoročně předává nejzapálenějšímu členovi.

My budeme panu Ťokovi držet palečky, aby cenu získal, neboť si ji bezesporu zaslouží. Jeho oběť by neměla být zapomenuta a hlavně by měla být příkladem pro ostatní patolízaly.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou však je, že Severní Korea ve své zemi prý uvítá každého kromě držitelů jihokorejského, japonského a izraelského pasu a novinářů.