Duhový průvod Prague Pride

Duhový průvod Prague Pride Zdroj: Blesk:Foto : Czech News Center / Rušinová Mária

Duhový průvod Prague Pride 2019.
Duhový průvod Prague Pride 2019.
Duhový průvod Prague Pride 2019.
Duhový průvod Prague Pride 2019.
Duhový průvod Prague Pride 2019.
16
Fotogalerie

Můj muž se omylem připletl k Prague Pride a teď je z něho homosexuál, stěžovala si žena a podala žalobu

Bylo teplé odpoledne. Kadeřník Jiří Ryšavý, ženatý muž se dvěma dětmi, se zrovna vracel domů z práce. Měl to být den jako každý jiný. Pan Jiří si jako každé odpoledne, když se vrací domů, navlékl latexový obleček s připevněným dildem v oblasti pasu. Spokojeně procházel ulicemi Prahy, když tu se omylem nachomýtl k průvodu Prague Pride. Mohlo to trvat maximálně pár minut, protože po chvíli pan Jiří odbočil do postranní uličky a pokračoval směrem k domů. Během těch pár minut v průvodu se z něho však stal homosexuál.

„Můj muž se o nás hezky staral. Bral mě na muzikály a taky na nákupy oblečení. Byl velmi pracovitý a neustále vymýšlel nové účesy pro muže. Ve volném čase se věnoval dekorování květin. Žili jsme si svůj běžný život až do toho zpropadeného Prague Pride. Stačila chvilka, kdy se můj muž omylem připletl do průvodu, a od té doby je z něho homosexuál. Když přišel z průvodu domů, oznámil mi, že mě opouští a bude žít u svého partnera, který mu byl nejspíš přidělen v průvodu,“ plakala paní Kateřina, která okusila na vlastní kůži, že Prague Pride ohrožuje naše hodnoty a ničí tradiční rodiny.

V návaznosti na tuto nešťastnou událost podala paní Kateřina na Prague Pride trestní oznámení.

„Já to tak nenechám. Ti buzeranti mi zničili rodinu. Hodlám se soudit. Buď se omluví a škody napraví, anebo budou platit,“ zní paní Kateřina rozhodně. Jestli onou nápravou škody myslí to, že bude její muž na náklady Prague Pride poslán na odteplovací křesťanský tábor, už neuvedla.

Paní Kateřina však není jediná, kdo se musí potýkat s negativními dopady Prague Pride na tradiční českou rodinu.

Od pondělí jsou hlášeny stovky a stovky dalších podobných případů, kdy lidé vlivem Prague Pride mění své sexuální orientace.

„Jenom jsem jel kolem autem. Z okýnka jsem se podíval na průvod a od té doby mám nutkání souložit s muži. Nic podobného se mi nikdy nestalo. Samozřejmě, že jsem měl občas choutky na pořádného samce a v mládí jsem párkrát s chlapem ulítnul, ale kdo ne, že? Musím teď ale v sobě tyhle choutky nějak zadusit, protože kdyby se to dozvěděla manželka, zase by mě zmlátila. Zpropadený Prague Pride,“ stěžoval si pan Antonín Soukela, u něhož průvod Prague Pride vyvolal homosexualitu, a vážně tak ohrozil jeho tradiční rodinu.

Jaké dopady bude mít Prague Pride na celou populaci a tradiční rodinu napříč republikou, ukážou až nejbližší dny. Už nyní však odborníci předpokládají, že až dvě sedminy českých rodin jsou Prague Pride přímo ohroženy. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Realitou jsou ale například Bolševické manýry policie na Babišových mítincích.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>