Bill Gates.

Bill Gates. Zdroj: Reuters

Bill Gates.
Vakcína proti covidu-19
Testování na covid-19
Vakcína Novavax
Na čtvrtou dávku bude možné jít od poloviny srpna.
20
Fotogalerie

Vědci si lámou hlavu, proč očkování hromadně neumírají, nejsou neplodní a neposlouchají Billa Gatese

Vědci po celém světě řeší velikou záhadu. Podle spousty odborníků ze sociálních sítí a lidí, kteří nejsou ovce a bdí, měli touhle dobou očkovaní proti covidu být již mrtví, neplodní, přitahovat kovy anebo alespoň slepě plnit temné rozkazy Billa Gatese skrz Microsoft čipy, které jim byly s vakcínou vpraveny do těla. Nic takového se však neděje, což mnozí vědci považují za znepokojivé.

Zatím jsme nenašli uspokojivé vysvětlení, proč se lidé po očkování proti covidu ani po více než roce od první dávky nepotýkají s deklarovanými účinky, jako je úmrtí, neplodnost, kovovodivost, vysoká svítivost ani poslouchání rozkazu Billa Gatese. Je několik variant, proč tomu tak je. Mezi ty nejvíce diskutované patří skutečnost, že vakcíny jsou v tomto ohledu nekvalitně odvedené,“ myslí si John Brown z Britského institutu pro vyhlazení lidstva.

Vědci napříč celým světem si lámou hlavu, kde se ve vakcinaci celého světa stala chyba. Potichu a velmi opatrně se začíná skloňovat myšlenka, že za vakcinací by teoreticky žádné spiknutí nemuselo stát. 

Tato tvrzení jsou však v rozporu s názorem odborníků na sociálních sítích, kteří si jsou svou teorií naprosto jistí. 

Média o tom mlčí

„Očkování proti covidu způsobuje neplodnost. Je to plán elit, jak si podmanit lidstvo tím, že lidstvo vymře. Mnohem lépe se totiž ovládá něco, co vymřelo, než něco, co nevymřelo,“ je přesvědčen český odborník na očkování a pionýr léčby Savem Igor Vlahý z facebookové skupiny Všichni vám lžou, jenom já ne. 

„Statistiky o dopadu očkování na populaci jsou zkreslené. O těch milionech mrtvých a miliardách neplodných se nemluví. Média o tom mlčí, protože jsou podplacená anebo vedená elitou. My ale víme své. Důkazy máme přímo před nosem. Například osmdesátiletá matka sestřenice mého instalatéra je po vakcinaci neplodná. Vloni byla na první dávce a potom měla nechráněný sex, po kterém neotěhotněla. Jestli tohle není jasný důkaz, tak já už nevím co. Na základě tohoto případu jsme si po vlastní ose dělali průzkum mezi seniory, kdy jsme zjistili, že sto procent seniorek po aplikaci vakcíny nemůže otěhotnět. Oni nás chtějí vyhladit,“ vykřikoval Igor Vláha. 

Lékaři zabíjejí

Ztráta plodnosti u seniorek je tak díky panu Vláhovi jasně prokázaná, co však ta úmrtí a další efekty očkování?

„Očkovaní lidé umírají, ale média o tom samozřejmě mlčí. Nástup úmrtí sice trvá déle, než jsme předpokládali, ale už máme několik oznámení o úmrtí očkovaných. Například minulý týden během autonehody zemřelo hned sedm očkovaných osob, a to bylo prosím pěkně osm mladých a jinak zdravých osob. Už to začíná,“ myslí si Anežka Krátká, která se specializuje na vliv západní medicíny na vysokou úmrtnost na své facebookové stránce s názvem Váš lékař vás zabíjí, kde se zabývá alternativní léčbou zhoubných nádorů horoskopy a sudoku. 

Zklamaný Bill Gates

Variant toho, proč očkovaní lidé ještě žijí, nejsou neplodní, v noci nesvítí a neplní rozkazy Billa Gatese, je mnoho, ale jistá je jenom jedna věc. 

Někde na hoře Zmaru z lidských lebek ve svém paláci postaveném z lidských slz a utrpení v potemnělé místnosti bez oken za zvuků temných tónů hraných na varhany sedí zklamaný Bill Gates na trůnu z mrtvých nemluvňat, do mikrofonu dává rozkazy očkovaným lidem, ale jeho rozkazy nikdo neplní.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že podle některých Ukrajinek máme denně nějaký svátek.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>