5 mýtů o očkování

5 mýtů o očkování Zdroj: istock.com

V České republice se potvrdil první případ přenosu očkování z člověka na člověka

Zatímco někteří se tomu smáli, jiní byli přesvědčeni, že to tak skutečně je. Řeč je o nebezpečnosti očkovaných lidí, kteří mohou svým očkováním nakazit někoho dalšího.

„Já se nestýkám s nikým, kdo je očkovaný. Je to nebezpečné. Je dokázáno, že očkování proti covidu je nebezpečné nejen pro samotné naočkované, ale i pro jejich okolí. Očkovaný vylučuje řadu nebezpečných látek a tekutin, které mohou napadat neočkované. Nebuďte ovce a něco si o tom zjistěte. To jsou informace, které nám tají, ale já mám fištróna a vidím dál než ostatní tupé stádo,“ tvrdila paní Kateřina, která na půl úvazku roznáší letáky lidem do schránek.

Zatímco značná část veřejnosti i odborníci tuto teorii považovali za nebetyčnou kravinu, ukázalo se, že paní Kateřina měla pravdu.

„Máme první případ přenosu očkování z člověka na člověka. Jedná se o manželský pár ze Semilska. On má již po druhé dávce. Ona se očkovat nenechala, protože není ovce. Ačkoliv byla paní seznámena se všemi riziky, které jí od očkovaného hrozí, nakonec se rozhodla, že se nerozvede a zůstane s manželem. Tato nerozvážnost se jí vymstila a po pár týdnech kontaktu začala sama vykazovat příznaky očkování. Kontaktovala nás a my jsme jí zajistili prohlídku od našeho odborníka, který za pomoci indiánského totemu, lapače snů a sudoku prokázal, že se skutečně jedná o případ přenosu očkování, a nebohá paní je tedy naočkována. Pro ni je už pozdě, ale apelujeme na veřejnost, aby se s očkovanými lidmi nestýkali, a pokud s někým očkovaným sdílíte domácnost, raději se odstěhujte,“ oznámila předsedkyně spolku Očkování je jistá smrt, která předpovídá, že přenosů očkování z člověka na člověka bude přibývat.

„Já jsem taková husa. Věděla jsem, že je očkování nebezpečné i lidem v okolí očkovaného. Měla jsem ale nasazené růžové brýle a věřila tomu, že když se budu mazat čistidlem na bazény, že to očkování od manžela nechytnu. Nechtělo se mi rozvádět. I když jsem manžela dlouze přesvědčovala, aby se nenechal očkovat, on nedal na mé odborné rady a nechal si toho Pfizera nastřelit. Plakala jsem mnoho dní a mnoho nocí, ale nakonec jsem se s tím smířila. Věděla jsem přitom, že je to pro mě nebezpečí. To jeho očkování bylo cítit a zamořilo nám celý byt. Nakonec, jak se ukázalo, jsem to očkování od něho chytla. Teď jsem očkovaná, i když jsem se očkovat nenechala. Co teď se mnou bude?“ plakala paní Lucie, která se jako první člověk v České republice nakazila očkováním.

Zatím má podle svých slov pouze lehký průběh, ale to se může kdykoliv změnit.

„Nevím dne ani hodiny. Žiju ve strachu. Kdykoliv můžu být neplodná nebo ještě něco horšího. Už cítím, jak se mi mění DNA a stávám se něčím na bázi antilopy,“ plakala paní Lucie, která říká, že pro ni už je pozdě, ale apeluje na širokou veřejnost, aby riziko přenosu očkování nebrali lidé na lehkou váhu.

Video placeholde
Volební debata - očkování • Blesk

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například, že se řada lidí rozchází s příčetností.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>