Andrej Babiš si na Maledivách užil dovolenou se svou rodinou - manželkou Monikou a dětmi Vivien a Frederikem

Andrej Babiš si na Maledivách užil dovolenou se svou rodinou - manželkou Monikou a dětmi Vivien a Frederikem Zdroj: Foto archiv Andreje Babiše

Exotický ráj: Andrej Babiš vyrazil na do Karibiku.
Společně na obědě v restauraci. Monika se na Andreje moc těšila.
Andrej Babiš si během jarních prázdnin uívá teplé karibské moře
Protivládní demonstrace s názvem Jsme lidi, NÁS NEVYPNETE! na které vystoupil poslanec Volný a zpěvačka Ilona Csáková
Protivládní demonstrace s názvem Jsme lidi, NÁS NEVYPNETE! na které vystoupil poslanec Volný a zpěvačka Ilona Csáková
14
Fotogalerie

Několik set demonstrantů si o víkendu vyřvalo rozvolnění. Už na to kašlu, okomentoval to Babiš a odletěl do Karibiku

Ilona Csáková to opět dokázala. Poté, co odhalila spiknutí Billa Gatese a jeho pokus o ovládnutí vesmíru skrz očkování, se kterým nemá nic společného, přispěla pro blaho lidstava dalším svých úspěchem. 

Spolu s několika sty demonstrantů a Lubomírem Flákancem Volným zasadila z pozice řečníka na demonstraci poslední úder (vlastně flákanec) do týla vlády a donutila je zrušit opatření proti koronaviru.

„Už to tak dál nešlo. S myšlenkou, že jsme lidi,  že nás nevypnou, jsme začali demonstrovat a já osobně jsem na pódiu řekla pár slov a i zazpívala Proč mě nikdo nemá rád. Potom pan Volný vykřikoval něco o diktátu Evropské unie, o vlastenectví, očkování a totalitě. Následně premiér Babiš všechna opatření zrušil. Jsme konečně volní,“ radovala se Ilona Csáková, která zařídila že u nás covid již není.

„Já na to už kašlu. Už se s tím seru skoro rok. Nic se nedaří, na co sáhnu, to poseru.  Preference klesají, lidi jsou čím dál tím víc popudliví, a kdykoliv přijdu s něčím novým, zjistí se, že to je k hovnu. Já tady nikomu už kašpara dělat nebudu. Ti prvoci budou prostě pořád protestovat. Bez roušek, bez rozestupů. Ti retardi asi nikdy nepochopí, že covid není prdel a že já jsem si ho nevymyslel. S tímhle materiálem v ulicích se už fakt nedá pracovat. Mám toho plný zuby. Jsem unavenej. Mám tři prdele peněz a i tak jsem neustále ve stresu, dřu od nevidím do nevidím a z těch peněz nic nemám. 

Prostě a jednoduše na to tady kašlu. Udavte se tady tím covidem, chátro nevděčná. Klidně si tu pochcípejte, já letím do Karibiku. Mám tam vlastní ostrov. Tam dožiju a nějaká Česká republika mi je u prdele,“ pronesl premiér Andrej Babiš poměrně nezvykle upřímný projev na tiskové konferenci, po které nastoupil do soukromého letadla a odletěl navždy pryč. Ještě před tím rozvolnil veškerá opatření proti koronaviru. 

„Koronavirus přiživují média. Pokud ochráníme zranitelné, můžeme žít normální život,“ potvrdil nový zmocněnec pro boj s covidem Lubomír Volný, který získal mandát z davu na ulici, který vykřikoval, ať to předaj Volnému. 

„Na Šumavě postavíme detenční tábor pro tři miliony občanů z ohrožené skupiny. Tam je zavřeme, aby byli v bezpečí, a my ostatní budeme opět moct žít jako dřív,“ plánuje zmocněnec Volný jak po hitlerovsku naložit se starými a nemocnými. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že lidem už dochází s vládou trpělivost.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>