Miloš Zeman v pořadu S prezidentem v Lánech. (11.10.2020)

Miloš Zeman v pořadu S prezidentem v Lánech. (11.10.2020) Zdroj: Blesk

TMBK vs. koronavirus
TMBK
Dolly Parton Challenge
Vynesou tyhle a podobné koláže panu TMBK cenu českého internetu Křišťálová lupa?  Je opět nominován v kategorii One (wo)-man show. Hlasuje se do 1. listopadu, 22. 11. se dozvíme výsledky.
Výběr z úspěšných internetových koláží výtvarníka Reflexu Tomáše Břínka, alias TMBK
18
Fotogalerie

Pokud mi zakážete ceremoniál, něco si udělám, vy ku*dy, vyhrožuje Zeman a zamkl se v Lánech

Opatření vlády proti šíření koronaviru zasahují do životů většiny občanů České republiky. Jedním z mála lidí, kterým vláda nemá co přikazovat, je Miloš Zeman. Ten i přes rostoucí počty nakažených a přísná opatření proti šíření viru nadále trvá na tom, že 28. října bude udělovat státní vyznamenání.

Jakkoliv je Miloš Zeman nedotknutelný, v tomto případě zřejmě narazil, neboť za nouzového stavu má v rukávu všechny trumfy vláda, a pokud hygiena rozhodne, že je ceremoniál Miloše Zemana pro kamarády rizikový, prostě a jednoduše mu tu jeho slávu zakáže.

„Jestli mi to zakážete, něco si udělám, vy kundy. Slyšíte? To není fér, tohle. Já chci svoji oslavu. Já chci svůj ceremoniál,“ začal vykřikovat Miloš Zeman, když se dozvěděl, že jeho sláva 28. října je v ohrožení, zahrozil pěstičkou a nechal se odnést ochrankou do svého pokojíčku v Lánech, kde za sebou zabouchl dveře a pustil si nahlas hudbu.

„Pan prezident si zrovna prochází obdobím vzdoru. Je hodně emočně nestálý a má tendence odmlouvat, přehánět a rebelovat,“ omlouval chování Miloše Zemana jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček.

„Pán démonů, pán démonů, do mě vstoupí…“ 

„Kurva, jaká kunda mi tu nechala v přehrávači to hovado Hůlku? Kde mám cédéčko Michala Davida?“ nesl se prezidentův naštvaný hlas z jeho pokojíčku.

„Pan prezident aktuálně hodně poslouchá hudbu. Bohužel, kvůli konci přátelství s Danem Hůlkou nemůže jeho hudbu ani slyšet a v současnosti hodně takzvaně ulítává na starých hitech Michala Davida,“ uvedl Jiří Ovčáček aktuální situaci na pravou míru.

„Nicméně to, že by si pan prezident něco udělal, pokud by mu nedovolili ceremoniál, musíme brát jenom jako takovou jeho planou výhrůžku. To on nyní takhle dělá. Snaží se na sebe upoutat pozornost,“ prozradil Jiří Ovčáček.  

„Nyní musíme pár dní počkat, až se pan prezident vytrucuje. Bude zavřený ve svém pokoji a nikoho k sobě nepustí. Akorát až v noci usne, vynesu mu bažanta a půjdu ho převalit, aby neměl proleženiny. Jinak bude u sebe v pokojíčku a bude trucovat. Tak to prostě nyní máme a nedá se s tím nic dělat. Já bych jen za sebe apeloval nejen na hygienu a vládu, ale i na veřejnost, aby si uvědomila, že ceremoniál 28. října je velký den pro Českou republiku a že je i v této těžké době potřeba, aby pan prezident udělil vyznamenání svým kamarádům. Je to symbol síly národa a vzkaz občanům, že spolu to všechno zvládneme. Jsem přesvědčen o tom, že ceremoniál k 28. říjnu je více než důležitý pro Českou republiku a pro národ jako takový,“ přimlouval se Jiří Ovčáček za to, aby ceremoniál proběhl. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že o Zemanově soudnosti už začíná leckdo pochybovat.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>