Premiér Andrej Babiš (ANO) při rozhovoru pro Blesk

Premiér Andrej Babiš (ANO) při rozhovoru pro Blesk Zdroj: Blesk:TONDA TRAN

Otec Slunce a matka Země vzkázali Babišovi, aby šel už konečně do hajzlu. Ten tentokrát jejich vzkaz neslyšel

Přední český astrolog, čakrolog, proutkař, specialista na přikládání měsíčních kamenů a příležitostný premiér České republiky Andrej Babiš nikdy nepopíral, že existuje něco mezi nebem a zemí, co nelze pouhým okem spatřit, ale má to velký vliv na náš život.

Vždyť sám Babiš ve volném čase léčí nemocné pomocí horoskopů nebo věští budoucnost z kávové sedliny. Ostatně svou vášeň k „nadpřirozenu“ nebo jak to nazvat předvedl nedávno, když ve svém zveřejněném videu jakožto „médium“ přetlumočil veřejnosti názor Matky  Země a otce Slunce, kteří skrz svého vyvoleného Andreje vzkazují, že nikdo ze zahraničí nám nemá do té naší malé zemičky co kecat.

Matka Země a otec Slunce tak jistě reagují na Evropskou unii, která navzdor postavení Merkuru ke Slunci vyšetřuje možné dotační podvody kolem Agrofertu, respektive jeho navázání na Andreje Babiše a tím i jasný střet zájmů. Matka Země a otec Slunce si zkrátka nepřejí, aby se nějaký střet zájmů vyšetřoval a aby nám do toho, co tady Andrej dělá, nikdo nekecal a nechal to výhradně na Andrejovi.

Takový byl tedy postoj matky Země a otce Slunce minulý týden. Od té doby se to však celé změnilo. Matka Země a otec Slunce se očividně na Andreje Babiše rozhněvali a nyní mu prostřednictvím jiných médií vzkazují, aby šel už konečně do hajzlu.

„Je to tak. Otec Slunce mne kontaktoval o víkendu prostřednictvím vesmírného paprsku přímo ze středu Slunce. Promluvil skrz mne a posteskl si, že Andrej Babiš je stále premiérem, a projevil touhu po tom, aby byl Andrej Babiš tak laskav a šel raději do hajzlu. To jsou přímo slova otce Slunce. Matka Země mne zatím nekontaktovala, takže její názor neznám, avšak názor otce Země je jasný a srozumitelný,“ tvrdí médium Lukáš Vlahý, který je znám spíše pod svým pracovním jménem Ještírek a který se zabývá komunikací s vesmírnými silami.

I názor matky Země již nyní známe, neboť ta promluvila prostřednictvím jiného média. Bouře Novotné. Paní Bouře Novotná žije ve svém příbytku z alobalu na kraji Prahy, kde zároveň kompostuje své vlastní výkaly a vyrábí bio brčka ze svých vlasů, a navíc se skrývá před mimozemšťany, kteří ji sledují již pátým rokem. 

„Matka Země do mě vstoupila v neděli. Řekla mi, že je Andrej Babiš špatný člověk a že by měl z politiky odejít, a potom zase odešla,“ tvrdí paní Bouře Novotná.

Jak to vypadá, vzkaz, který vyslala matka Země a otec Slunce směrem k Andreji Babišovi, je zcela jasný, avšak premiér dělá, že o žádném vzkazu nic neví.

„Matka Země a otec Slunce tvrdí, že nikdo zvenčí nemá zasahovat do naší malé zemičky. To je všechno, co vím,“ poměrně úsečně reagoval Andrej Babiš na dotazy novinářů, co si myslí o nových názorech matky Země a otce Slunce. 

Zda se jedná o nějakou astrologickou kampaň s přesahem do nadpřirozena, anebo prostě jenom Kalousek, to se jistě dozvíme velmi brzy.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je možnost, že budeme pracovat až do smrti, bez odchodu důchodu.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>