Listopad 2018: Anupam Thareja, zakladatel Classic Legend Pvt. Ltd, v Bombaji představuje nové motocykly značky Jawa odkazující na klasické typy československých motorek

Listopad 2018: Anupam Thareja, zakladatel Classic Legend Pvt. Ltd, v Bombaji představuje nové motocykly značky Jawa odkazující na klasické typy československých motorek Zdroj: Profimedia

Jawa 300
Jawa 300
Jawa 300
Jawa 300
Jawa 300
7
Fotogalerie

Jawa jde v Indii na dračku. Na motocykl legendární československé značky musí Indové čekat šest měsíců

Mototcykly značky Jawa se vrací na indický trh. Nové modely zde prostřednictvím koncernu Mahindra Group slaví nevídané úspěchy. Poptávka po nových motocyklech od Jawy je tak obrovská, že se čekací doba protáhla na měsíce a firma pozastavila elektronické rezervace. 

Jawa se na indický trh vrací prostřednictvím koncernu Mahindra Group, resp. jeho dceřiné společnosti Classic Legends, stojící za novými modely. Tyto motocykly pak jménem i svým vzhledem odkazují na stroje navržené v padesátých letech dvacátého století v tehdejším Československu.

Zájem o nové stroje ze strany indických zákazníků předčil všechna očekávání a společnost Classic Legends již 24. prosince 2018 oficiálně oznámila, že o půlnoci 25. prosince 2018 uzavře příjem on-line rezervací na modely Jawa 300 a Jawa Forty Two.

 

Co se s motocykly Jawa v Indii dál chystá? Dočtěte si článek na auto.cz >>>