Ferrari 488 GTB

Ferrari 488 GTB Zdroj: archiv

Ženevský autosalon 2015: Největší automobilový svátek roku

Oči automobilových fanoušků z celého světa se ubírají k ženevskému jezeru, kde v halách výstaviště Palexpo začíná již 85. autosalon. Naši redaktoři jsou na místě a přinesou odtud online reportáže.

Pravidelně na začátku března příznivci čtyř kol vzhlížejí k výstavišti Palexpo v Ženevě, kde probíhá jeden z největších motoristických svátků roku, mezinárodní autosalon. Stejně jako v předchozích letech se i tentokrát můžete těšit na veškeré novinky ze světa automobilů na jednom místě. Naši redaktoři jsou přímo v centru dění, takže se můžete těšit na online zpravodajství, reportáže, videa a zajímavosti.

Hlavními hvězdami show budou zejména evropské a japonské vozy. Světovou premiéru si ve Švýcarsku odbude například Škoda Superb III, velká novinka mladoboleslavské automobilky. Pozornost si však zaslouží také další vozy. Namátkou jmenujme třeba crossover Renault Kadjar, malý Opel Karl, praktický Volkswagen Touran, pohledné SUV Mazda CX-3 či brutální přeplňované Ferrari 488 GTB. Představí se rovněž upravené automobily nebo proběhne vyhlášení ankety Světové auto roku.

Abyste nepřišli o žádnou z novinek a hlavních událostí autosalonu, jsou na místě redaktoři Auto.cz, kteří vám budou živě poskytovat co nejvíce informací. Jejich detailní zpravodajství sledujte ZDE.